ABB

Yenimahalle Belediye Başkanı Yeniden Fethi Yaşar Oldu

ANKARA 01.04.2024 - 00:30, Güncelleme: 04.04.2024 - 00:49
 

Yenimahalle Belediye Başkanı Yeniden Fethi Yaşar Oldu

Yenimahalle Belediye Başkanı seçilen Fethi Yaşar belediye binası önünde gerçekleştirdiği mitingde Yenimahallelilerle buluştu.
31 Mart yerel seçim sonuçlarına göre dördüncü kez Yenimahalle Belediye Başkanı seçilen Fethi Yaşar belediye binası önünde gerçekleştirdiği mitingde Yenimahallelilerle buluştu. Ankara Haber - Fethi Yaşar :  “Hedefimiz bu dönem Yenimahalle’yi gelişmişlikte birinci sıraya taşımak” dedi. Demokrasi şöleni yaşadık Cumhuriyetin ilçesi Yenimahalle’de tekrar büyük bir oy farkıyla dördüncü dönem belediye başkanı seçildiği için duyduğu mutluluğu dile getirerek sözlerine başlayan Yaşar, “2009 yılında bu meydanda mazbatamı aldıktan sonra sizlere bir söz vermiştim. Artık Yenimahalle bir ırkın, bir inancın, bir düşüncenin belediyesi değil ilçede yaşayan her yurttaşın belediyesi olacak dedim. Uzun bir kampanya sonucunda seçimi büyük bir oy farkıyla tamamladık. Bana oy veren oy vermeyen tüm yurttaşlarıma teşekkür ediyorum. Çok şükür ki kimsenin burnu kanamadan, demokrasi şöleni içerisinde bu seçimi gerçekleştirdik. Seçime giderek demokratik hakkını kullanan tüm yurttaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. 2009 yılında gelişmişlikte 180’inci sırada aldığımız Yenimahalle’yi 15 yılda 5 inci sıraya taşımanın gururunu yaşıyoruz. Hedefimiz önümüzdeki beş yıl içerisinde Cumhuriyetin ilçesi Yenimahalle’yi 1’inci sıraya taşımaktır. Bugüne kadar olduğu gibi vatandaştan aldığımız vergiyi yine vatandaşımıza hizmet olarak götürmeye devam edeceğiz” dedi. Özel, “Ankara’da değişimi başlatan kahramanımız var” Belediye önünde yapılan konuşmanın ardından sırasıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi ve CHP Genel Merkezi önünde on binlerce başkent sakinin katıldığı kutlamalara da katılan Başkan Yaşar vatandaşların sevgi seli eşliğinde genel merkeze giriş yaptı. CHP Genel Merkezi önünde seçim otobüsünden kutlamalarda CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın kolunu kaldırarak, “Ankara’da yıllardır bayrağı onurla, gururla dalgalandıran, Ankara’da ilk değişimi başlatan, tüm siyasi görüşlerden oy almayı başaran kahramanımız var burada” diyerek Başkan Yaşar’a sarıldı.
Yenimahalle Belediye Başkanı seçilen Fethi Yaşar belediye binası önünde gerçekleştirdiği mitingde Yenimahallelilerle buluştu.

31 Mart yerel seçim sonuçlarına göre dördüncü kez Yenimahalle Belediye Başkanı seçilen Fethi Yaşar belediye binası önünde gerçekleştirdiği mitingde Yenimahallelilerle buluştu. Ankara Haber - Fethi Yaşar :  “Hedefimiz bu dönem Yenimahalle’yi gelişmişlikte birinci sıraya taşımak” dedi.

Demokrasi şöleni yaşadık

Cumhuriyetin ilçesi Yenimahalle’de tekrar büyük bir oy farkıyla dördüncü dönem belediye başkanı seçildiği için duyduğu mutluluğu dile getirerek sözlerine başlayan Yaşar, “2009 yılında bu meydanda mazbatamı aldıktan sonra sizlere bir söz vermiştim. Artık Yenimahalle bir ırkın, bir inancın, bir düşüncenin belediyesi değil ilçede yaşayan her yurttaşın belediyesi olacak dedim. Uzun bir kampanya sonucunda seçimi büyük bir oy farkıyla tamamladık. Bana oy veren oy vermeyen tüm yurttaşlarıma teşekkür ediyorum. Çok şükür ki kimsenin burnu kanamadan, demokrasi şöleni içerisinde bu seçimi gerçekleştirdik. Seçime giderek demokratik hakkını kullanan tüm yurttaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. 2009 yılında gelişmişlikte 180’inci sırada aldığımız Yenimahalle’yi 15 yılda 5 inci sıraya taşımanın gururunu yaşıyoruz. Hedefimiz önümüzdeki beş yıl içerisinde Cumhuriyetin ilçesi Yenimahalle’yi 1’inci sıraya taşımaktır. Bugüne kadar olduğu gibi vatandaştan aldığımız vergiyi yine vatandaşımıza hizmet olarak götürmeye devam edeceğiz” dedi.

Özel, “Ankara’da değişimi başlatan kahramanımız var”

Belediye önünde yapılan konuşmanın ardından sırasıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi ve CHP Genel Merkezi önünde on binlerce başkent sakinin katıldığı kutlamalara da katılan Başkan Yaşar vatandaşların sevgi seli eşliğinde genel merkeze giriş yaptı.

CHP Genel Merkezi önünde seçim otobüsünden kutlamalarda CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın kolunu kaldırarak, “Ankara’da yıllardır bayrağı onurla, gururla dalgalandıran, Ankara’da ilk değişimi başlatan, tüm siyasi görüşlerden oy almayı başaran kahramanımız var burada” diyerek Başkan Yaşar’a sarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.