ABB

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Mazbatasını Aldı

ANKARA 05.04.2024 - 12:16, Güncelleme: 05.04.2024 - 12:35
 

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Mazbatasını Aldı

Yeniden Yenimahalle Belediye Başkanı seçilen Fethi Yaşar, Şevket Evliyagil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin konferans salonunda düzenlenen törenle mazbatasını aldı.
31 Mart’ta gerçekleşen Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde sandıktan 4’üncü kez zaferle çıkan ve yeniden Yenimahalle Belediye Başkanı seçilen Fethi Yaşar Şevket Evliyagil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin konferans salonunda düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Yenimahalle’de oyların yüzde 59,16’sını alarak rakiplerine açık ara fark atan Fethi Yaşar coşkulu kalabalığın alkışları arasında eşi Azize Yaşar ile birlikte mazbatasını Yenimahalle 1’inci İlçe Seçim Kurulu Başkanı Nejat Özkan’ın elinden aldı. ( Ankara Haber )  Benim sevdam Yenimahalle Konuşmasında Yenimahalle’de kimseyi ayrıştırmadan hizmet etmeye devam edeceğini söyleyen Başkan Fethi Yaşar  “Yenimahalle Cumhuriyetin İlçesi, Cumhuriyetin İlçelerine yaraşır güzel bir yerel seçimi daha bitirmenin gururunu yaşıyoruz. İnşallah bu sonuçlar Yenimahalle’nin geleceği için hayırlı olur. Elbette seçimin kazananı da olacak kaybedeni de olacak. Ama ülke hepimizin ülkesi; oy verenlerinde oy vermeyenlerinde. 15 senedir nasıl görev yaptıysak bundan sonra da aynı şekilde Yenimahalle halkının belediyesi olarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Benim sevdam Yenimahalle. Bana dördüncü kez bu görevi layık gören tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Yenimahalle halkının iradesini başkanımıza teslim ettik Konuşmanın ardından Yenimahalle 1’inci İlçe Seçim Kurulu Başkanı Nejat Özkan ve Yenimahalle İlçe Seçim Kurulu Müdürü Pınar Yılmaz, Başkan Yaşar’a çiçek takdim etti. Özkan, “Yenimahalle halkının iradesini başkanımıza teslim ettik. Başkanımıza, çalışma arkadaşlarına ve tüm Yenimahalle’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Yaşar da Özkan ve Yılmaz’a çiçek vererek teşekkürlerini sundu. Törende Yenimahalle Belediyesi meclis üyelerine de mazbataları teslim edildi.
Yeniden Yenimahalle Belediye Başkanı seçilen Fethi Yaşar, Şevket Evliyagil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin konferans salonunda düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

31 Mart’ta gerçekleşen Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde sandıktan 4’üncü kez zaferle çıkan ve yeniden Yenimahalle Belediye Başkanı seçilen Fethi Yaşar
Şevket Evliyagil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin konferans salonunda düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Yenimahalle’de oyların yüzde 59,16’sını alarak rakiplerine açık ara fark atan Fethi Yaşar coşkulu kalabalığın alkışları arasında eşi Azize Yaşar ile birlikte mazbatasını Yenimahalle 1’inci İlçe Seçim Kurulu Başkanı Nejat Özkan’ın elinden aldı. ( Ankara Haber

Benim sevdam Yenimahalle

Konuşmasında Yenimahalle’de kimseyi ayrıştırmadan hizmet etmeye devam edeceğini söyleyen Başkan Fethi Yaşar  “Yenimahalle Cumhuriyetin İlçesi, Cumhuriyetin İlçelerine yaraşır güzel bir yerel seçimi daha bitirmenin gururunu yaşıyoruz. İnşallah bu sonuçlar Yenimahalle’nin geleceği için hayırlı olur. Elbette seçimin kazananı da olacak kaybedeni de olacak. Ama ülke hepimizin ülkesi; oy verenlerinde oy vermeyenlerinde. 15 senedir nasıl görev yaptıysak bundan sonra da aynı şekilde Yenimahalle halkının belediyesi olarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Benim sevdam Yenimahalle. Bana dördüncü kez bu görevi layık gören tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yenimahalle halkının iradesini başkanımıza teslim ettik

Konuşmanın ardından Yenimahalle 1’inci İlçe Seçim Kurulu Başkanı Nejat Özkan ve Yenimahalle İlçe Seçim Kurulu Müdürü Pınar Yılmaz, Başkan Yaşar’a çiçek takdim etti.

Özkan, “Yenimahalle halkının iradesini başkanımıza teslim ettik. Başkanımıza, çalışma arkadaşlarına ve tüm Yenimahalle’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Yaşar da Özkan ve Yılmaz’a çiçek vererek teşekkürlerini sundu.

Törende Yenimahalle Belediyesi meclis üyelerine de mazbataları teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.