ABB

Çankaya'nın yeni başkanı Hüseyin Can Güner ekibiyle Anıtkabir'de

ANKARA 05.04.2024 - 13:29, Güncelleme: 05.04.2024 - 13:29
 

Çankaya'nın yeni başkanı Hüseyin Can Güner ekibiyle Anıtkabir'de

Çankaya Belediye Başkanlığı'na seçilen Hüseyin Can Güner, yeni dönem Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte ilk ziyaretini Anıtkabir'e gerçekleştirdi.
Rekor oy oranıyla Çankaya Belediye Başkanlığına seçilen Hüseyin Can Güner yeni dönem Belediye Meclis üyeleriyle birlikte Anıtkabir i ziyaret etti. Anıtkabir'deki törene, Belediye Başkanı Güner ve Meclis Üyelerinin yanı sıra CHP Çankaya İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolu Başkanı ile yöneticiler de katıldı. ( Ankara Haber )  Anıtkabir'deki Mozole'ye çelenk konulmasının ardından, Çankaya Belediye Başkanı Güner ve beraberindekiler Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti. Burada Anıtkabir Özel Defteri'ne duygularını aktaran Güner, şu ifadeleri kaydetti: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Sizden öğrendiğimiz Cumhuriyet mirasını gençlere emanet ettiniz; bugün ise Cumhuriyetin kalbi ve simgesi olan Çankaya'nın genç belediye başkanı olarak, meclis üyelerimizle birlikte sizin huzurunuzdayız. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen seçimlerde, gençliklerini memleketleri için adayan sizin mirasınızı taşıyan gençler, Cumhuriyetin kentlerini yönetmeye talip oldular ve belediye başkanı olarak seçildiler. Şimdi, bu görevi layıkıyla yerine getirerek, yurttaşlarımıza hizmet ederek, ilkelerinize ve devrimlerinize bağlılığımızı ve minnetimizi göstereceğiz. ( Tarafsız ) 
Çankaya Belediye Başkanlığı'na seçilen Hüseyin Can Güner, yeni dönem Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte ilk ziyaretini Anıtkabir'e gerçekleştirdi.

Rekor oy oranıyla Çankaya Belediye Başkanlığına seçilen Hüseyin Can Güner yeni dönem Belediye Meclis üyeleriyle birlikte Anıtkabir i ziyaret etti. Anıtkabir'deki törene, Belediye Başkanı Güner ve Meclis Üyelerinin yanı sıra CHP Çankaya İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolu Başkanı ile yöneticiler de katıldı. ( Ankara Haber

Anıtkabir'deki Mozole'ye çelenk konulmasının ardından, Çankaya Belediye Başkanı Güner ve beraberindekiler Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti. Burada Anıtkabir Özel Defteri'ne duygularını aktaran Güner, şu ifadeleri kaydetti:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk,

Sizden öğrendiğimiz Cumhuriyet mirasını gençlere emanet ettiniz; bugün ise Cumhuriyetin kalbi ve simgesi olan Çankaya'nın genç belediye başkanı olarak, meclis üyelerimizle birlikte sizin huzurunuzdayız. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen seçimlerde, gençliklerini memleketleri için adayan sizin mirasınızı taşıyan gençler, Cumhuriyetin kentlerini yönetmeye talip oldular ve belediye başkanı olarak seçildiler. Şimdi, bu görevi layıkıyla yerine getirerek, yurttaşlarımıza hizmet ederek, ilkelerinize ve devrimlerinize bağlılığımızı ve minnetimizi göstereceğiz. ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.