ABB

Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa maçı iptal edildi!

SPOR (Web Sitesi) - Web Sitesi | 29.12.2023 - 21:24, Güncelleme: 30.12.2023 - 00:27
 

Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa maçı iptal edildi!

Bugün Suudi Arabistan'da oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçının iptal edildiği öğrenildi.
Bugün Suudi Arabistan'da oynanması beklenen Süper Kupa maçına saatler kala Suudi yetkililerin, temsilcilerimizin maça Atatürk'ün fotoğrafının yer aldığı tişört ve Atatürk'ün sözlerinin olduğu pankartlarla maça çıkmasını istememesinin ardından hem Galatasaray hem de Fenerbahçe maça çıkmama kararı aldı. ( Sondakika ) Spor Haberi - Yapılan bu açıklamaların ardından kriz sonrası Osman Aşkın Bak, Mehmet Büyükekşi, Dursun Özbek ve Ali Koç bir araya geldi. Maça çıkılı çıkılmayacağı hakkında nasıl bir karar çıkacağı merak konusu olmuştu.  SÜPER KUPA MAÇININ İPTAL EDİLDİĞİ ÖĞRENİLDİ! Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan maçın iptalinin gündeme gelmesi ile birlikte TFF'den yapılan açıklamada, "Süper Kupa maçı Türk bayrağımız huzurunda, 100. Yıl Kutlama etkinlikleri, şehitlerimiz için saygı duruşu ve sanatçı Norm Ender'in okuyacağı İstiklal Marşımız ile başlayacaktır. Bu konuda yapılan dezenformasyona itibar etmeyiniz." ifadelerine yer verildi.   Yaşanan bu gelişmelerin ardından maçın 20:45'te oynanması beklenirken iki takım da maça Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, ''Maç iptal edildi, şu an için otelde bekliyoruz'' şeklinde açıklama geldi.  Bununla birlikte takımlardan gelecek olan resmi açıklama bekleniyor. ( Tarafsız ) 
Bugün Suudi Arabistan'da oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçının iptal edildiği öğrenildi.

Bugün Suudi Arabistan'da oynanması beklenen Süper Kupa maçına saatler kala Suudi yetkililerin, temsilcilerimizin maça Atatürk'ün fotoğrafının yer aldığı tişört ve Atatürk'ün sözlerinin olduğu pankartlarla maça çıkmasını istememesinin ardından hem Galatasaray hem de Fenerbahçe maça çıkmama kararı aldı. ( Sondakika )

Spor Haberi - Yapılan bu açıklamaların ardından kriz sonrası Osman Aşkın Bak, Mehmet Büyükekşi, Dursun Özbek ve Ali Koç bir araya geldi. Maça çıkılı çıkılmayacağı hakkında nasıl bir karar çıkacağı merak konusu olmuştu. 

SÜPER KUPA MAÇININ İPTAL EDİLDİĞİ ÖĞRENİLDİ!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan maçın iptalinin gündeme gelmesi ile birlikte TFF'den yapılan açıklamada, "Süper Kupa maçı Türk bayrağımız huzurunda, 100. Yıl Kutlama etkinlikleri, şehitlerimiz için saygı duruşu ve sanatçı Norm Ender'in okuyacağı İstiklal Marşımız ile başlayacaktır. Bu konuda yapılan dezenformasyona itibar etmeyiniz." ifadelerine yer verildi.

 

Yaşanan bu gelişmelerin ardından maçın 20:45'te oynanması beklenirken iki takım da maça Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, '' Maç iptal edildi, şu an için otelde bekliyoruz'' şeklinde açıklama geldi. 

Bununla birlikte takımlardan gelecek olan resmi açıklama bekleniyor. ( Tarafsız ) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.