ABB

Paul Pogba'nın Doping Testi Pozitif Çıktı, Futboldan Uzaklaştırıldı

SPOR 12.09.2023 - 11:24, Güncelleme: 12.09.2023 - 11:29
 

Paul Pogba'nın Doping Testi Pozitif Çıktı, Futboldan Uzaklaştırıldı

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus'ta forma giyen Paul Pogba'nın doping testi pozitif çıktı.
İtalyan ANSA ajansının haberine göre, Juventus 'un ligin ilk haftasında deplasmanda Udinese ile oynadığı maçın ardından Fransız oyuncudan alınan numunede yüksek oranda testosteron tespit edildi. Juventus'un Udinese'yi 3-0 yendiği mücadeleye yedek başlayan Pogba, forma şansı bulamamıştı. Juventus'tan açıklama İtalya Serie A takımlarından Juventus yaptığı açıklamada, Pogba 'nın futboldan uzaklaştırıldığını açıkladı. Juventus'un açıklaması şu şekilde: " Doping testi pozitif sonuçlanan Paul Pogba'nın, İtalya Ulusal Dopingle Mücadele Mahkemesi tarafından futboldan uzaklaştırıldı." "Sözlerini yedireceğim" Öte yandan Paul Pogba kendisine yapılan eleştirilere yanıt olarak Al jazeer'e verdiği röportaj'da, çok özel açıklamalarda bulundu. Pogba, "Benim hakkımda çok fazla şey söylediler ve ben, onlara bu sözlerini yedireceğim. Onlara zayıf olmadığımı göstermek istiyorum. Benim hakkımda kötü konuşabilirler, fakat asla pes etmeyeceğim." dedi. Futbolun çok güzel olduğunu ama aynı zamanda da çok acımasız bir tarafının olduğunu belirten Pogba, ertesi gün insanlar tarafından bir hiç olarak anılabileceğini söyledi.  Pogba , kariyeri boyunca çıktığı 446 maçta 76 gol 99 asistlik bir performans sergiledi.
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus'ta forma giyen Paul Pogba'nın doping testi pozitif çıktı.

İtalyan ANSA ajansının haberine göre, Juventus 'un ligin ilk haftasında deplasmanda Udinese ile oynadığı maçın ardından Fransız oyuncudan alınan numunede yüksek oranda testosteron tespit edildi.

Juventus'un Udinese'yi 3-0 yendiği mücadeleye yedek başlayan Pogba, forma şansı bulamamıştı.

Juventus'tan açıklama

İtalya Serie A takımlarından Juventus yaptığı açıklamada, Pogba 'nın futboldan uzaklaştırıldığını açıkladı.

Juventus'un açıklaması şu şekilde: " Doping testi pozitif sonuçlanan Paul Pogba'nın, İtalya Ulusal Dopingle Mücadele Mahkemesi tarafından futboldan uzaklaştırıldı."

"Sözlerini yedireceğim"

Öte yandan Paul Pogba kendisine yapılan eleştirilere yanıt olarak Al jazeer'e verdiği röportaj'da, çok özel açıklamalarda bulundu.

Pogba, "Benim hakkımda çok fazla şey söylediler ve ben, onlara bu sözlerini yedireceğim. Onlara zayıf olmadığımı göstermek istiyorum. Benim hakkımda kötü konuşabilirler, fakat asla pes etmeyeceğim." dedi.

Futbolun çok güzel olduğunu ama aynı zamanda da çok acımasız bir tarafının olduğunu belirten Pogba, ertesi gün insanlar tarafından bir hiç olarak anılabileceğini söyledi. 

Pogba , kariyeri boyunca çıktığı 446 maçta 76 gol 99 asistlik bir performans sergiledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.