ABB

Emre Belözoğlu Ankaragücü'nde

SPOR 03.10.2023 - 16:42, Güncelleme: 03.10.2023 - 17:27
 

Emre Belözoğlu Ankaragücü'nde

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü, teknik direktörlük görevine Emre Belözoğlu'nun getirildiğini açıkladı.
Ankara Haber - Trendyol Süper Lig 'de Tolunay Kafkas ile yollarını ayıran Ankaragücü, teknik direktörlük görevine Emre Belözoğlu 'nun getirildiğini resmen açıkladı. Ankaragücü'nün açıklamasında Emre Belözoğlu için bugün imza töreni düzenleneceği duyuruldu. Tolunay Kafkas 6 ay sürdü  Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü 'nde Tolunay Kafkas dönemi 6 ay sürdü. Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapamayan ve 7 haftada 6 puanda kalan sarı-lacivertlilerde, Galatasaray'a karşı alınan 2-1'lik yenilgi sonrası Kafkas'la yollar ayrıldı. 21 maçta 6 galibiyet 9 yenilgi  Sarı-lacivertlilerin başına 23 Mart'ta geçen Tolunay Kafkas, başkent ekibiyle ilk maçına Süper Lig'in 27. haftasında 1 Nisan'da Başakşehir karşısında çıktı. Kafkas'ın Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda başında bulunduğu 21 maçta MKE Ankaragücü sadece 6 galibiyet alabildi. Bu 21 maçta sarı-lacivertliler, 6 defa beraberlik ve 9 kez de yenilgi yaşadı.( Tarafsız )
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü, teknik direktörlük görevine Emre Belözoğlu'nun getirildiğini açıkladı.

Ankara Haber - Trendyol Süper Lig 'de Tolunay Kafkas ile yollarını ayıran Ankaragücü, teknik direktörlük görevine Emre Belözoğlu 'nun getirildiğini resmen açıkladı.

Ankaragücü'nün açıklamasında Emre Belözoğlu için bugün imza töreni düzenleneceği duyuruldu.

Tolunay Kafkas 6 ay sürdü 

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü 'nde Tolunay Kafkas dönemi 6 ay sürdü. Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapamayan ve 7 haftada 6 puanda kalan sarı-lacivertlilerde, Galatasaray'a karşı alınan 2-1'lik yenilgi sonrası Kafkas'la yollar ayrıldı.

21 maçta 6 galibiyet 9 yenilgi 

Sarı-lacivertlilerin başına 23 Mart'ta geçen Tolunay Kafkas, başkent ekibiyle ilk maçına Süper Lig'in 27. haftasında 1 Nisan'da Başakşehir karşısında çıktı. Kafkas'ın Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda başında bulunduğu 21 maçta MKE Ankaragücü sadece 6 galibiyet alabildi. Bu 21 maçta sarı-lacivertliler, 6 defa beraberlik ve 9 kez de yenilgi yaşadı.( Tarafsız )

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.