ABB

Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas Dönemi Kapandı

SPOR 02.10.2023 - 16:30, Güncelleme: 02.10.2023 - 16:30
 

Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas Dönemi Kapandı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü, teknik direktör Tolunay Kafkas ile yollarını ayırdığını duyurdu. Başkent ekibinde aday teknik direktörler belli oldu.
Tarafsız Haber - Trendyol Süper Lig 'de bir teknik direktör ayrılığı daha gerçekleşti. Ankaragücü , teknik direktör Tolunay Kafkas ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı. Süper Lig'de bu sezon yalnızca 1 galibiyeti bulunan Kafkas, şu ana kadar 7 maçta 6 puan topladı. Başkent ekibi, Süper Lig'de bu sezon 7 maçta 3 beraberlik 3 mağlubiyet yaşarken yalnızca 1 galibiyet alarak 6 puanla 14. sırada bulunuyor. Tolunay Kafkas'ın ayrılığının ardından yerine getirilmesi düşünülen iki adayın bulunduğu kaydedildi. Ankaragücü 'nün Rıza Çalımbay ve Samet Aybaba ile görüşmelere başladığı öne sürüldü. 7 Haftada 6 ayrılık  Bu ayrılığın ardından Süper Lig'de ilk 7 haftada toplamda 6 teknik direktör takımından ayrılmış oldu.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü, teknik direktör Tolunay Kafkas ile yollarını ayırdığını duyurdu. Başkent ekibinde aday teknik direktörler belli oldu.

Tarafsız Haber - Trendyol Süper Lig 'de bir teknik direktör ayrılığı daha gerçekleşti. Ankaragücü , teknik direktör Tolunay Kafkas ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı.

Süper Lig'de bu sezon yalnızca 1 galibiyeti bulunan Kafkas, şu ana kadar 7 maçta 6 puan topladı.

Başkent ekibi, Süper Lig'de bu sezon 7 maçta 3 beraberlik 3 mağlubiyet yaşarken yalnızca 1 galibiyet alarak 6 puanla 14. sırada bulunuyor.

Tolunay Kafkas'ın ayrılığının ardından yerine getirilmesi düşünülen iki adayın bulunduğu kaydedildi. Ankaragücü 'nün Rıza Çalımbay ve Samet Aybaba ile görüşmelere başladığı öne sürüldü.

7 Haftada 6 ayrılık 

Bu ayrılığın ardından Süper Lig'de ilk 7 haftada toplamda 6 teknik direktör takımından ayrılmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.