ABB

Akşener’den Filenin Sultanlarına Tebrik Telefonu

SPOR 04.09.2023 - 14:14, Güncelleme: 04.09.2023 - 14:14
 

Akşener’den Filenin Sultanlarına Tebrik Telefonu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Hande Baladın ile telefonda görüştü.
Belçika'nın başkenti Brüksel'de oynanan CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 yenerek şampiyonluğu elde eden A Milli Kadın Voleybol Takımı İstanbul’da karşılandı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ’i temsilen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kuleyin, karşılaşmayı yerinde izlerken; yurda iniş yapan millileri ise Genel Başkan Akşener adına Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu havalimanında karşıladı. Milli voleybolcu Hande Baladın ile telefonda görüşen Akşener, milli takımı tebrik ederken, bu başarının Anadolu'daki on binlerce gence ilham ve umut kaynağı olduğunu ifade etti.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Hande Baladın ile telefonda görüştü.

Belçika'nın başkenti Brüksel'de oynanan CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 yenerek şampiyonluğu elde eden A Milli Kadın Voleybol Takımı İstanbul’da karşılandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ’i temsilen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kuleyin, karşılaşmayı yerinde izlerken; yurda iniş yapan millileri ise Genel Başkan Akşener adına Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu havalimanında karşıladı. Milli voleybolcu Hande Baladın ile telefonda görüşen Akşener, milli takımı tebrik ederken, bu başarının Anadolu'daki on binlerce gence ilham ve umut kaynağı olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.