ABB

Yüsra Geyik,ağızları açık bıraktı

MAGAZİN 20.06.2023 - 10:37, Güncelleme: 20.06.2023 - 11:29
 

Yüsra Geyik,ağızları açık bıraktı

Siyah bikinisiyle birlikte tatile çıktığı meslektaşı Hande Doğandemir'e pozlar veren Geyik, fiziği ve doğal güzelliğiyle adeta büyüledi.
Arka Sokaklar dizisindeki rolüyle adını geniş bir kitleye duyuran Yüsra Geyik, Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolü paylaştığı Aile dizisinde rol alıyor. Sarıkaya'nın oynadığı Devin karakterinin kardeşi Yağmur'u oynayan Geyik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettirmeye devam ediyor. FİZİĞİ HAYRAN BIRAKTI Magazin Haber - Dizisi sezon finali yapan genç oyuncu, meslektaşı Hande Doğandemir'le tatile çıktı. Güneş ve denizin tadını çıkaran Geyik, kumsalda Doğandemir'e siyah bikinisiyle pozlar verdi. Fotoğraflarını 405 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan oyuncu, "Hande Doğandemir büyüktür herkes" notunu düştü. 32 yaşındaki Yüsra Geyik, doğal güzelliği ve kusursuz fiziğiyle de adından söz ettirdi. Doğandemir de paylaşıma "Ama modelimin güzelliği" yorumunu yaptı. ( Tarafsız )   İşte Yüsra Geyik'in tatil pozları...
Siyah bikinisiyle birlikte tatile çıktığı meslektaşı Hande Doğandemir'e pozlar veren Geyik, fiziği ve doğal güzelliğiyle adeta büyüledi.

Arka Sokaklar dizisindeki rolüyle adını geniş bir kitleye duyuran Yüsra Geyik, Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolü paylaştığı Aile dizisinde rol alıyor. Sarıkaya'nın oynadığı Devin karakterinin kardeşi Yağmur'u oynayan Geyik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettirmeye devam ediyor.

FİZİĞİ HAYRAN BIRAKTI

Magazin Haber - Dizisi sezon finali yapan genç oyuncu, meslektaşı Hande Doğandemir'le tatile çıktı. Güneş ve denizin tadını çıkaran Geyik, kumsalda Doğandemir'e siyah bikinisiyle pozlar verdi. Fotoğraflarını 405 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan oyuncu, "Hande Doğandemir büyüktür herkes" notunu düştü. 32 yaşındaki Yüsra Geyik, doğal güzelliği ve kusursuz fiziğiyle de adından söz ettirdi. Doğandemir de paylaşıma "Ama modelimin güzelliği" yorumunu yaptı. ( Tarafsız )  

İşte Yüsra Geyik'in tatil pozları...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.