Sigaraya Bir Zam Daha En Düşük 70 Tl Oldu

GÜNDEM 03.06.2024 - 09:32, Güncelleme: 03.06.2024 - 09:32
 

Sigaraya Bir Zam Daha En Düşük 70 Tl Oldu

Sigara kullanıcılarını üzen haberler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda sık sık fiyatlarının artırıldığı zamlara yenileri ekleniyor.
Ülkemizde milyonlarca vatandaş sigara kullanıyor. Bir bağımlılık olması ve sağlığı tehdit etmesine rağmen insanların vazgeçemediği alışkanlık parasal anlamda da insanları zorlamaya devam ediyor. Gündem Haberler - Sigara paketlerinin fiyatları ile ilgili bir güncelleme daha yaşandı. Konu ile ilgili haberi Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar verdi.   3TL DAHA ZAMLANDI Sosyal medya hesabından zam gelen sigara grubunun dün listelendiği bir görsel paylaşan Dündar "Bir sigara grubuna yarında geçerli olmak üzere 3₺ Zam Geldi ÖTV öncesi zamlar gelmeye başladı" şeklinde konuştu. Gelen zam ile beraber KT&G sigara grubunda en düşük paket sigara fiyatı 61 TL, en yüksek fiyat ise 70 TL oldu. tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar'ın paylaştığı görselde yer alan sigaralar bugünden itibaren yeni fiyatlarından satılmaya başlandı. MADDİ OLARAK YÜK OLMAYA BAŞLADI Sigara fiyatlarına zamların artması aile ve birey ekonomilerini sarsmaya devam ediyor. Kısa bir hesaplama yapıldığında ortalama 65 TL fiyat üzerinden günde 2 paket sigara alan bir bireyin günde 130, ayda 3.900 TL ödemesi gerekiyor. Ailelerde sigara kullanan kişi sayısının artması parasal olumsuzluğu artırıyor. ( Tarafsız ) 
Sigara kullanıcılarını üzen haberler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda sık sık fiyatlarının artırıldığı zamlara yenileri ekleniyor.

Ülkemizde milyonlarca vatandaş sigara kullanıyor. Bir bağımlılık olması ve sağlığı tehdit etmesine rağmen insanların vazgeçemediği alışkanlık parasal anlamda da insanları zorlamaya devam ediyor.

Gündem Haberler - Sigara paketlerinin fiyatları ile ilgili bir güncelleme daha yaşandı. Konu ile ilgili haberi Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar verdi.

 

3TL DAHA ZAMLANDI

Sosyal medya hesabından zam gelen sigara grubunun dün listelendiği bir görsel paylaşan Dündar "Bir sigara grubuna yarında geçerli olmak üzere 3₺ Zam Geldi ÖTV öncesi zamlar gelmeye başladı" şeklinde konuştu.

Gelen zam ile beraber KT&G sigara grubunda en düşük paket sigara fiyatı 61 TL, en yüksek fiyat ise 70 TL oldu. tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar'ın paylaştığı görselde yer alan sigaralar bugünden itibaren yeni fiyatlarından satılmaya başlandı.

MADDİ OLARAK YÜK OLMAYA BAŞLADI

Sigara fiyatlarına zamların artması aile ve birey ekonomilerini sarsmaya devam ediyor. Kısa bir hesaplama yapıldığında ortalama 65 TL fiyat üzerinden günde 2 paket sigara alan bir bireyin günde 130, ayda 3.900 TL ödemesi gerekiyor. Ailelerde sigara kullanan kişi sayısının artması parasal olumsuzluğu artırıyor. ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.