Mamak Belediye Başkanı Şahin Uluslararası Yaz Festivali’ne katıldı

ANKARA 03.06.2024 - 09:37, Güncelleme: 03.06.2024 - 09:37
 

Mamak Belediye Başkanı Şahin Uluslararası Yaz Festivali’ne katıldı

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, belediyenin düzenlediği Uluslararası Yaz Festivali’ne katıldı. Şahin, festivale katılan vatandaşlarla da bir araya geldi.
Mamak Belediyesi kültürel ve sosyal alanlardaki faaliyetlerini önemserken bu konuda yaptığı çalışmalarını da ara vermeden sürdürüyor. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin de belediyenin yaptığı bu çalışmalar kapsamında ilçe halkıyla olan temaslarına ağırlık vererek zaman zaman ziyaretler gerçekleştiriyor. Ankara Haber - Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, ilçede gerçekleşen Uluslararası Yaz Festivali ne katılım gösterdi. Festivale katılan Başkan Şahin, festivale gelen vatandaşlarla buluştu ve onlarla sohbet etti. MAMAKLILAR İÇİN BİRBİRİNDEN FARKLI GÖSTERİ VE KONSERLER Tarafsız - 31 Mayıs’ta başlayan ve 9 Haziran’a kadar sürecek Uluslararası Yaz Festivali, yoğun katılımlara sahne olurken, birbirinden farklı konserler ve dans gösterileriyle Mamak halkına eğlenceli dakikalar yaşatmayı amaçlıyor. Festival, 9 Haziran’a kadar Mutlu- Ege Millet Bahçesi’nde düzenleniyor. Veli Gündüz Şahin’in, Uluslararası Yaz Festivali’ne katılıp vatandaşlarla buluşup onlarla sohbet etmesi Çubuk Belediyesinin sosyal medya hesapları üzerinden de fotoğraflarla birlikte paylaşıldı. Çubuk Belediyesinin sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı videolu paylaşımda, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş’ın Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası’na katılan öğrencilerle bir araya gelip onlarla sohbet ettiği ve turnuvanın yapıldığı sahaya çıkarak öğrencileri selamladığı görülüyor. Belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: “Muhabbet, samimiyet, mutluluk…‍♂️ Başkanımız, Mutlu-Ege Millet Bahçesi'nde, Uluslararası Yaz Festivali'ne gelen vatandaşlarla muhabbet etti, çocukların eğlencesine ortak oldu.”
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, belediyenin düzenlediği Uluslararası Yaz Festivali’ne katıldı. Şahin, festivale katılan vatandaşlarla da bir araya geldi.

Mamak Belediyesi kültürel ve sosyal alanlardaki faaliyetlerini önemserken bu konuda yaptığı çalışmalarını da ara vermeden sürdürüyor. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin de belediyenin yaptığı bu çalışmalar kapsamında ilçe halkıyla olan temaslarına ağırlık vererek zaman zaman ziyaretler gerçekleştiriyor.

Ankara Haber - Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, ilçede gerçekleşen Uluslararası Yaz Festivali ne katılım gösterdi. Festivale katılan Başkan Şahin, festivale gelen vatandaşlarla buluştu ve onlarla sohbet etti.

MAMAKLILAR İÇİN BİRBİRİNDEN FARKLI GÖSTERİ VE KONSERLER

Tarafsız - 31 Mayıs’ta başlayan ve 9 Haziran’a kadar sürecek Uluslararası Yaz Festivali, yoğun katılımlara sahne olurken, birbirinden farklı konserler ve dans gösterileriyle Mamak halkına eğlenceli dakikalar yaşatmayı amaçlıyor. Festival, 9 Haziran’a kadar Mutlu- Ege Millet Bahçesi’nde düzenleniyor.

Veli Gündüz Şahin’in, Uluslararası Yaz Festivali’ne katılıp vatandaşlarla buluşup onlarla sohbet etmesi Çubuk Belediyesinin sosyal medya hesapları üzerinden de fotoğraflarla birlikte paylaşıldı.

Çubuk Belediyesinin sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı videolu paylaşımda, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş’ın Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası’na katılan öğrencilerle bir araya gelip onlarla sohbet ettiği ve turnuvanın yapıldığı sahaya çıkarak öğrencileri selamladığı görülüyor.

Belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Muhabbet, samimiyet, mutluluk…‍♂️

Başkanımız, Mutlu-Ege Millet Bahçesi'nde, Uluslararası Yaz Festivali'ne gelen vatandaşlarla muhabbet etti, çocukların eğlencesine ortak oldu.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.