ANKET

Ankara Valiliği Kuvvetli Sağnak Yağış İçin Uyardı

ANKARA 09.01.2024 - 14:39, Güncelleme: 09.01.2024 - 14:39
 

Ankara Valiliği Kuvvetli Sağnak Yağış İçin Uyardı

Ankara'da beklenen sağanak yağışın bazı olumsuzlukları da beraberinde getirebileceği aktarılırken Ankara Valiliği'nden kent halkına bir takım uyarılar geldi.
Yurt genelinde hava durumu verileri Meteoroloji Genel Müdürlüğü ( MGM)  tarafından paylaşılmaya devam ediyor. MGM tarafından paylaşılan hava durumu raporunu günlük olarak takip eden vatandaşlar sabahın erken saatlerinde yaşadıkları illerdeki beklenen hava sıcaklılarını öğrenebilirken gün içinde sürpriz açıklamalarda gelebiliyor.  Son olarak MGM'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinde yer alan bilgilerle Ankara'da 9 Ocak tarihi ile kuvvetli sağanak yağış beklendiği öğrenilirken yapılan uyarının ardından Ankara Valiliği nden de açıklama geldi. Ankara Valiliği sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı yazılı mesajla vatandaşları uyardı. ( Ankara Haber )  ANKARA VALİLİĞİ METEOROLOJİK UYARI YAYIMLADI Ankara Valiliği tarafından yapılan son dakika uyarısı Valiliğin resmi sosyal medya hesabı Twitter (X) üzerinden paylaşıldı. MGM tarafından paylaşılan bilgiler doğrultusunda Ankaralıları uyaran Anakra Valiliği, yayımladığı mesajda ‘’Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi verilerine göre; Ankara’da Kuvvetli Yağış Bekleniyor'' ifadelerine yer verdi. Bununla beraber beklenen hava olayına ilişkin uyarılarını da sıralayan Ankara Valiliği tarafından yayımlanan görselde yağışların biteceği saate ilişkin de bilgiler yer aldı.  Ankara Valiliği tarafından yayımlanan görselde ‘’METEOROLOJİK UYARI'' başlığı ile ‘’Ankara'da Kuvvetli Yağış Bekleniyor! Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre; İlimiz genelinde halen yer yer devam etmekte olan yağışların akşam saatlerinden itibaren etkisini arttırması ve kuvvetli (20-40 kg/m2) olması bekleniyor. Yağışların 1200 m üzeri yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde etkili olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte ulaşımda aksamalar, su baskını gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunmalıdır. Kamuoyunun bilgisine sunulur. ( Tarafsız )  BAŞLAMA ZAMANI Tarih: 09.01.2024 Saat: 17.00  BİTİŞ ZAMANI Tarih: 09.01.2024 Saat: 23.59'' denildi. Bu çerçevede Ankara'da öğleden sonra geceye kadar kuvvetli sağanak yağış hakim olacak.
Ankara'da beklenen sağanak yağışın bazı olumsuzlukları da beraberinde getirebileceği aktarılırken Ankara Valiliği'nden kent halkına bir takım uyarılar geldi.

Yurt genelinde hava durumu verileri Meteoroloji Genel Müdürlüğü ( MGM)  tarafından paylaşılmaya devam ediyor. MGM tarafından paylaşılan hava durumu raporunu günlük olarak takip eden vatandaşlar sabahın erken saatlerinde yaşadıkları illerdeki beklenen hava sıcaklılarını öğrenebilirken gün içinde sürpriz açıklamalarda gelebiliyor. 

Son olarak MGM'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinde yer alan bilgilerle Ankara'da 9 Ocak tarihi ile kuvvetli sağanak yağış beklendiği öğrenilirken yapılan uyarının ardından Ankara Valiliği nden de açıklama geldi. Ankara Valiliği sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı yazılı mesajla vatandaşları uyardı. ( Ankara Haber

ANKARA VALİLİĞİ METEOROLOJİK UYARI YAYIMLADI

Ankara Valiliği tarafından yapılan son dakika uyarısı Valiliğin resmi sosyal medya hesabı Twitter (X) üzerinden paylaşıldı. MGM tarafından paylaşılan bilgiler doğrultusunda Ankaralıları uyaran Anakra Valiliği, yayımladığı mesajda ‘’Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi verilerine göre; Ankara’da Kuvvetli Yağış Bekleniyor'' ifadelerine yer verdi. Bununla beraber beklenen hava olayına ilişkin uyarılarını da sıralayan Ankara Valiliği tarafından yayımlanan görselde yağışların biteceği saate ilişkin de bilgiler yer aldı. 

Ankara Valiliği tarafından yayımlanan görselde ‘’METEOROLOJİK UYARI'' başlığı ile ‘’Ankara'da Kuvvetli Yağış Bekleniyor! Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre; İlimiz genelinde halen yer yer devam etmekte olan yağışların akşam saatlerinden itibaren etkisini arttırması ve kuvvetli (20-40 kg/m2) olması bekleniyor. Yağışların 1200 m üzeri yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde etkili olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte ulaşımda aksamalar, su baskını gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunmalıdır. Kamuoyunun bilgisine sunulur. ( Tarafsız

BAŞLAMA ZAMANI Tarih: 09.01.2024 Saat: 17.00 

BİTİŞ ZAMANI Tarih: 09.01.2024 Saat: 23.59'' denildi. Bu çerçevede Ankara'da öğleden sonra geceye kadar kuvvetli sağanak yağış hakim olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.