Etimesgut Belediyesi Binlerce Vatandaşa Sosyal Yardım Yapıyor

ANKARA 31.07.2024 - 10:30, Güncelleme: 31.07.2024 - 10:30
 

Etimesgut Belediyesi Binlerce Vatandaşa Sosyal Yardım Yapıyor

Etimesgut Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki binlerce ihtiyaç sahibi aileye sosyal yardımda bulunmaya devam ediyor.
Etimesgut Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik sosyal yardımlarını sürdürüyor. Belediye'den yapılan açıklamada son bir ayda yapılan sosyal yardım faaliyetlerine yer verildi. Etimesgut Belediyesi son bir ayda Etikart yardımı, gıda yardımı, yemek hizmeti, giysi yardımı, eğitim yardımı, eşya yardımı, bayram öncesi gıda desteği gibi başlıklarda çok sayıda vatandaşa el uzattı. ( Ankara Haber )  Yapılan çalışmalarla ilgili olarak Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu 'nun değerlendirmesine de yer verilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı: “Sosyal yardımlarımızı büyük bir hassasiyetle gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu konuda ekiplerimiz titizlikle çalışmalarını sürdürmektedir. Belediye’mize yapılan başvurular anında değerlendiriliyor ve işleme alınıyor. Müracaatlar sonrasında talep sahibinin ekonomik durumunu önce resmi kurum kanallarından araştırdıktan sonra bu alanda görevli olan sosyal inceleme ekipleri değerlendirme yapıyor. Bu inceleme sonucunda vatandaşların ihtiyaçları tespit edilip hızlıca gerekli işlemler yapılarak talepleri karşılanıyor. Özellikle gerçek ihtiyaç sahibi aileleri tespit ederek faydalanmalarını sağlıyoruz. Belediye olarak da her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” ETİMESGUT BELEDİYESİNİN SOSYAL YARDIMLARI Etimesgut Belediyesinin sosyal yardım faaliyetleri arasında Hoş Geldin Bebek, gıda desteği, engelli bireylere destek, aşevi uygulaması, Etikart, evde bakım hizmeti, taziye hizmeti, asker çantası, YKS tercih desteği ve istihdam gibi önemli başlıklar yer alıyor. 1 AYDA 308 VATANDAŞ İŞ SAHİBİ OLDU Etimesgut Belediyesi Sosyal Yardım İşleri ve İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından belediyeye bizzat başvuruda bulunan ya da online olarak özgeçmişini göndererek iş talebinde bulunan adaylar için temmuz ayında toplamda 308 vatandaşa iş imkanı sağlandı. ( Tarafsız ) 
Etimesgut Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki binlerce ihtiyaç sahibi aileye sosyal yardımda bulunmaya devam ediyor.

Etimesgut Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik sosyal yardımlarını sürdürüyor. Belediye'den yapılan açıklamada son bir ayda yapılan sosyal yardım faaliyetlerine yer verildi.

Etimesgut Belediyesi son bir ayda Etikart yardımı, gıda yardımı, yemek hizmeti, giysi yardımı, eğitim yardımı, eşya yardımı, bayram öncesi gıda desteği gibi başlıklarda çok sayıda vatandaşa el uzattı. ( Ankara Haber

Yapılan çalışmalarla ilgili olarak Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu 'nun değerlendirmesine de yer verilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı: “Sosyal yardımlarımızı büyük bir hassasiyetle gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu konuda ekiplerimiz titizlikle çalışmalarını sürdürmektedir. Belediye’mize yapılan başvurular anında değerlendiriliyor ve işleme alınıyor. Müracaatlar sonrasında talep sahibinin ekonomik durumunu önce resmi kurum kanallarından araştırdıktan sonra bu alanda görevli olan sosyal inceleme ekipleri değerlendirme yapıyor. Bu inceleme sonucunda vatandaşların ihtiyaçları tespit edilip hızlıca gerekli işlemler yapılarak talepleri karşılanıyor. Özellikle gerçek ihtiyaç sahibi aileleri tespit ederek faydalanmalarını sağlıyoruz. Belediye olarak da her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

ETİMESGUT BELEDİYESİNİN SOSYAL YARDIMLARI

Etimesgut Belediyesinin sosyal yardım faaliyetleri arasında Hoş Geldin Bebek, gıda desteği, engelli bireylere destek, aşevi uygulaması, Etikart, evde bakım hizmeti, taziye hizmeti, asker çantası, YKS tercih desteği ve istihdam gibi önemli başlıklar yer alıyor.

1 AYDA 308 VATANDAŞ İŞ SAHİBİ OLDU

Etimesgut Belediyesi Sosyal Yardım İşleri ve İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından belediyeye bizzat başvuruda bulunan ya da online olarak özgeçmişini göndererek iş talebinde bulunan adaylar için temmuz ayında toplamda 308 vatandaşa iş imkanı sağlandı. ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.