ABB

Devlet Bahçeli'den Turgut Altınok'a Destek

ANKARA 06.03.2024 - 12:10, Güncelleme: 06.03.2024 - 12:10
 

Devlet Bahçeli'den Turgut Altınok'a Destek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok'la beraber Keçiören'de seçim çalışmasına katıldı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Turgut Altınok la Keçiören'de halkı selamladı. Ankara Haber - Seçim çalışmaları kapsamında halk buluşmaları düzenleyen Altınok’a MHP Lideri Bahçeli destek verdi. MHP'nin seçim otobüsünden vatandaşları selamlayan Bahçeli ve Altınok'un programı, Keçiören Belediye Başkanlığı önünde sona erdi. Bahçeli, daha sonra Altınok'un daveti üzerine, belediye başkanlığına geçti.   Ziyarete, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan da katıldı. Gezinin ardından basın mensupların sorularını yanıtlayan Altınok şunları söyledi: "Ankaralı hemşerilerimiz bu gidişe dur diyecekler" Ankara'nın hayalet bir başkente doğru gittiğini ifade eden Altınok, sözlerine şöyle devam etti: Ziyaretin ardından seçim otobüsüyle belediyeden ayrılan Bahçeli'yi, Altınok ve beraberindekiler uğurladı. "Bütçesinin nereye gittiği meçhul bir ABB var" Ankara'daki altyapı sorunlarına dikkati çeken Altınok Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş için şunları söyledi:
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok'la beraber Keçiören'de seçim çalışmasına katıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Turgut Altınok la Keçiören'de halkı selamladı.

Ankara Haber - Seçim çalışmaları kapsamında halk buluşmaları düzenleyen Altınok’a MHP Lideri Bahçeli destek verdi. MHP'nin seçim otobüsünden vatandaşları selamlayan Bahçeli ve Altınok'un programı, Keçiören Belediye Başkanlığı önünde sona erdi. Bahçeli, daha sonra Altınok'un daveti üzerine, belediye başkanlığına geçti.

 

Ziyarete, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan da katıldı.

Gezinin ardından basın mensupların sorularını yanıtlayan Altınok şunları söyledi:

"Ankaralı hemşerilerimiz bu gidişe dur diyecekler"

Ankara'nın hayalet bir başkente doğru gittiğini ifade eden Altınok, sözlerine şöyle devam etti:

Ziyaretin ardından seçim otobüsüyle belediyeden ayrılan Bahçeli'yi, Altınok ve beraberindekiler uğurladı.

"Bütçesinin nereye gittiği meçhul bir ABB var"

Ankara'daki altyapı sorunlarına dikkati çeken Altınok Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş için şunları söyledi:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.