CHP Genel Başkanı Özgür Özel Filistin'e Gidiyor

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 20.08.2024 - 09:00, Güncelleme: 20.08.2024 - 09:00
 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Filistin'e Gidiyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın daveti üzerine Filistin'e gitmeye hazırlanıyor.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, yaptığı açıklamada, Özgür Özel in bu daveti kabul ettiğini ve Filistin e resmi bir ziyaret gerçekleştireceğini duyurdu. SON DAKİKA HABER - Deniz Yücel, Özgür Özel'in Mahmud Abbas ile yaptığı görüşmenin ardından, "Genel Başkan'ımızın programı doğrultusunda bir planlama yapılacak. Önümüzdeki takvimde Genel Başkan'ımız Sayın Özgür Özel in Filistin'e, Sayın Mahmud Abbas'ı ziyarete gideceğini paylaşabiliriz." ifadelerini kullandı. Ziyaretin, iki lider arasında daha önce gerçekleştirilen bir görüşmenin devamı niteliğinde olacağı belirtildi. MECLİS KONUŞMASININ ARDINDAN GELEN DAVET Mahmud Abbas, 15 Ağustos'ta Meclis'te yapacağı konuşmaya katılamadığı için Özgür Özel ile bir araya gelmiş ve bu görüşmede Filistin'e davet etmişti. Görüşme sonrasında Abbas'ın davetini kabul eden Özgür Özel in, Filistin e yapacağı ziyaretin, iki ülke arasındaki ilişkileri güçlendirme amacı taşıdığı vurgulandı. ( Tarafsız ) 
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın daveti üzerine Filistin'e gitmeye hazırlanıyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, yaptığı açıklamada, Özgür Özel in bu daveti kabul ettiğini ve
Filistin e resmi bir ziyaret gerçekleştireceğini duyurdu.

SON DAKİKA HABER - Deniz Yücel, Özgür Özel'in Mahmud Abbas ile yaptığı görüşmenin ardından, "Genel Başkan'ımızın programı doğrultusunda bir planlama yapılacak. Önümüzdeki takvimde Genel Başkan'ımız Sayın Özgür Özel in Filistin'e, Sayın Mahmud Abbas'ı ziyarete gideceğini paylaşabiliriz." ifadelerini kullandı. Ziyaretin, iki lider arasında daha önce gerçekleştirilen bir görüşmenin devamı niteliğinde olacağı belirtildi.

MECLİS KONUŞMASININ ARDINDAN GELEN DAVET

Mahmud Abbas, 15 Ağustos'ta Meclis'te yapacağı konuşmaya katılamadığı için Özgür Özel ile bir araya gelmiş ve bu görüşmede Filistin'e davet etmişti. Görüşme sonrasında Abbas'ın davetini kabul eden Özgür Özel in, Filistin e yapacağı ziyaretin, iki ülke arasındaki ilişkileri güçlendirme amacı taşıdığı vurgulandı. ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.