ABB

Başkan Ercan Gençlere Yapacağı Projeleri Paylaştı

ANKARA 06.03.2024 - 11:22, Güncelleme: 06.03.2024 - 11:22
 

Başkan Ercan Gençlere Yapacağı Projeleri Paylaştı

Başkan Ercan, gençlerin masasına konuk oldu, Sincan’a yönelik yeni projeleri anlattı; fikir alışverişinde bulundu.
Eğitimden kültüre spordan sanata her alanda genç nesillerin tam donanımlı yetişmesi için durmaksızın çalışan ve yeni projeler üreten Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan gençlerle buluşmaya çok önem veriyor. ( Ankara Haber )  Başkan Ercan Gökçek Mahallesinde gençlerin masasına konuk oldu. Hem hayata dair, hem Sincan’a yönelik projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunan Başkan Ercan, millet kıraathanelerinden yüzme havuzlarına, kapalı spor salonlarından gençlik merkezlerine kadar çok sayıda projeyi gençlere armağan ettiklerini belirtti, sayılarının artacağını ifade etti.     “Gençlerimiz Yeni Projelerimiz İçin Oldukça Heyecanlı” Dijital Kampüs, Mahal Sincan, Sincan Spor Vadisi, Kapalı Spor Kompleksi gibi yeni projeleri ilçeye kazandıracaklarını ifade eden Başkan Murat Ercan, “Gençlerimiz onlar için hayata geçirdiğimiz her eser ve hizmetten haberdar, yeni projelerimiz için ise oldukça heyecanlı” açıklamasında bulundu.
Başkan Ercan, gençlerin masasına konuk oldu, Sincan’a yönelik yeni projeleri anlattı; fikir alışverişinde bulundu.

Eğitimden kültüre spordan sanata her alanda genç nesillerin tam donanımlı yetişmesi için durmaksızın çalışan ve yeni projeler üreten Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan gençlerle buluşmaya çok önem veriyor. ( Ankara Haber

Başkan Ercan Gökçek Mahallesinde gençlerin masasına konuk oldu.

Hem hayata dair, hem Sincan’a yönelik projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunan Başkan Ercan, millet kıraathanelerinden yüzme havuzlarına, kapalı spor salonlarından gençlik merkezlerine kadar çok sayıda projeyi gençlere armağan ettiklerini belirtti, sayılarının artacağını ifade etti.  

 

“Gençlerimiz Yeni Projelerimiz İçin Oldukça Heyecanlı”

Dijital Kampüs, Mahal Sincan, Sincan Spor Vadisi, Kapalı Spor Kompleksi gibi yeni projeleri ilçeye kazandıracaklarını ifade eden Başkan Murat Ercan, “Gençlerimiz onlar için hayata geçirdiğimiz her eser ve hizmetten haberdar, yeni projelerimiz için ise oldukça heyecanlı” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.