ABB

Zor Günler Geçiren CZN Burak Adeta Eridi

MAGAZİN 11.08.2023 - 16:42, Güncelleme: 11.08.2023 - 16:42
 

Zor Günler Geçiren CZN Burak Adeta Eridi

Babası tarafından dolandırıldığını söyleyerek şikayetçi olan ve aile şirketinden ayrılan CZN Burak, verdiği kilolarla sevenlerini korkuttu. Babasıyla davalık olduğu için zor günler geçiren CZN Burak adeta iğne ipliğe döndü.
CZN Burak olarak tanınan sosyal medya fenomeni Burak Özdemir, geçtiğimiz günlerde babası tarafından dolandırıldığını belirterek dava açtı. Sıkıntılı günler geçiren ünlü isim bu süreçte hızla kilo vermeye başladı. ZAYIF HALİ DİKKAT ÇEKTİ   Şimdilerde İstanbul'da kendisine ait bir restoran açmaya hazırlanan CZN Burak, adeta iğne ipliğe döndü. Zor günler geçiren ve vaktinin büyük bir kısmını işine ayıran fenomen, 51,4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından da son halini sık sık paylaşıyor. Genç ismin hızla kilo vermesi sevenlerini de endişelendirdi.Tarafsız Haber -  NE OLMUŞTU? CZN Burak, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada babası tarafından dolandırıldığını ve adının geçtiği restoranlarla tüm ilişkisini kestiğini söylemişti. Bunun üzerine açıklama yapan baba İsmail Özdemir ise hakkındaki iddiaları reddetti. Oğlunun bu günlere kendisinin sayesinde geldiğini söyleyen baba, "Hiç alakası yok dolandırmayla... Deprem bölgesindeki yardımları da hep reklam için yaptı içinden gelerek yapmadı. Annesinin genlerini almış babaya karşı düşman ediyor. Sosyal medyasını da ben sağladım, 2 sene öncesine kadar Burak diye bir şey yoktu" demişti. İşte CZN Burak'ın son hali...
Babası tarafından dolandırıldığını söyleyerek şikayetçi olan ve aile şirketinden ayrılan CZN Burak, verdiği kilolarla sevenlerini korkuttu. Babasıyla davalık olduğu için zor günler geçiren CZN Burak adeta iğne ipliğe döndü.

CZN Burak olarak tanınan sosyal medya fenomeni Burak Özdemir, geçtiğimiz günlerde babası tarafından dolandırıldığını belirterek dava açtı. Sıkıntılı günler geçiren ünlü isim bu süreçte hızla kilo vermeye başladı.

ZAYIF HALİ DİKKAT ÇEKTİ

 

Şimdilerde İstanbul'da kendisine ait bir restoran açmaya hazırlanan CZN Burak, adeta iğne ipliğe döndü. Zor günler geçiren ve vaktinin büyük bir kısmını işine ayıran fenomen, 51,4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından da son halini sık sık paylaşıyor. Genç ismin hızla kilo vermesi sevenlerini de endişelendirdi. Tarafsız Haber

NE OLMUŞTU?

CZN Burak, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada babası tarafından dolandırıldığını ve adının geçtiği restoranlarla tüm ilişkisini kestiğini söylemişti. Bunun üzerine açıklama yapan baba İsmail Özdemir ise hakkındaki iddiaları reddetti. Oğlunun bu günlere kendisinin sayesinde geldiğini söyleyen baba, "Hiç alakası yok dolandırmayla... Deprem bölgesindeki yardımları da hep reklam için yaptı içinden gelerek yapmadı. Annesinin genlerini almış babaya karşı düşman ediyor. Sosyal medyasını da ben sağladım, 2 sene öncesine kadar Burak diye bir şey yoktu" demişti.

İşte CZN Burak'ın son hali...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.