REKLAM ALANI
İbrahim Murat Gündüz
Köşe Yazarı
İbrahim Murat Gündüz
 

PKK’lı Fırat Sarı ve FETÖ Bağlantıları: Türk Milletine Karşı İki Yüzlü İhanet

Türk milleti, tarihin her döneminde düşmanlarına karşı amansız bir mücadele vermiştir. Bugün de, ülkemizi içeriden zayıflatmaya çalışan iki büyük düşmanla karşı karşıyayız: PKK ve FETÖ. Bu hain yapılar, aynı gayeye hizmet eden, Türk vatanını ve milletini bölmeye çalışan dış güçlerin maşasıdır. Ancak Türk milleti, bu iki terör örgütünü de yerle bir edecek güce ve iradeye sahiptir.   Yenidoğan Bebek Çetesi’nin lideri olan Fırat Sarı, PKK’lı geçmişiyle ve bölücü hainlerle iç içe olan bir şahıstır. Bu kişi, PKK terör örgütüne üyelikten 5 yıl hapis yattıktan sonra, nasıl olduysa doktor olmayı başarmıştır. Peki, bu nasıl olmuştur? Cevap açıktır: FETÖ’nün sinsi desteği sayesinde! PKK’lı bir hainin doktorluk yapabilmesi Türk milletine yapılmış en büyük ihanettir. Türk töresinde savaşta bile çocuğa, masuma dokunulmazken, bu hainlerin sağlık sistemimize sızmasına asla izin verilmemelidir.   Fırat Sarı’nın sahibi olduğu sağlık kurumlarının FETÖ sermayesiyle kurulduğuna dair ciddi iddialar ortada durmaktadır. Bu iddialar derhal araştırılmalı, Sarı’nın Bank Asya gibi FETÖ bağlantılı finansal yapılarla ilişkisi, banka hesapları ve kredi kullanımları didik didik incelenmelidir. Bu hainlerin, devlete sızma girişimleri her alanda temizlenmeli, Türk milletinin hak ettiği adalet yerini bulmalıdır.   Bu noktada Türk milletinin tavrı nettir. Dava büyük, hesap açıktır: Vatanı bölmek isteyenlerin karşısında Türk milleti çelikten bir duvar gibi durmaktadır. Biz, tarih boyunca bu toprakları korumak için canımızı verdik, kanımızı akıttık. Bugün de gerekirse aynı fedakarlığı yaparız. İbrahim Murat Gündüz’ün de dediği gibi: “Konuyorsa dala leş kargaları dal kesilsin, bölücüler şehre kadar iniyorsa yol kesilsin, eğer ki askerime kurşun sıkıyorsa kol kesilsin, bu vatana ihanet eden baş ise baş kesilsin.”   Bu davada asla geri adım atmayacağız. PKK ve FETÖ, Türk milletine düşman olan iki koldur. Bu iki örgüt, dış güçlerin ve karanlık odakların emellerine hizmet etmekte, Türkiye’nin birliğini ve dirliğini bozmaya çalışmaktadır. Ancak unuttukları bir şey var: Türk milletini hiçbir güç bölemez, yıldıramaz. Bu hainlere karşı devletimiz ve milletimiz omuz omuza mücadele etmekte, her türlü ihanetin karşısında dimdik durmaktadır.   Türkiye’nin birliği, dirliği ve bağımsızlığı için bu hain yapılara karşı mücadelemiz son nefesimize kadar sürecektir. Türk milleti, hainleri affetmez. Vatanına ihanet edenlerin cezası da her daim ağır olacaktır!
Ekleme Tarihi: 24 Ekim 2024 - Perşembe

PKK’lı Fırat Sarı ve FETÖ Bağlantıları: Türk Milletine Karşı İki Yüzlü İhanet

Türk milleti, tarihin her döneminde düşmanlarına karşı amansız bir mücadele vermiştir. Bugün de, ülkemizi içeriden zayıflatmaya çalışan iki büyük düşmanla karşı karşıyayız: PKK ve FETÖ. Bu hain yapılar, aynı gayeye hizmet eden, Türk vatanını ve milletini bölmeye çalışan dış güçlerin maşasıdır. Ancak Türk milleti, bu iki terör örgütünü de yerle bir edecek güce ve iradeye sahiptir.

 

Yenidoğan Bebek Çetesi’nin lideri olan Fırat Sarı, PKK’lı geçmişiyle ve bölücü hainlerle iç içe olan bir şahıstır. Bu kişi, PKK terör örgütüne üyelikten 5 yıl hapis yattıktan sonra, nasıl olduysa doktor olmayı başarmıştır. Peki, bu nasıl olmuştur? Cevap açıktır: FETÖ’nün sinsi desteği sayesinde! PKK’lı bir hainin doktorluk yapabilmesi Türk milletine yapılmış en büyük ihanettir. Türk töresinde savaşta bile çocuğa, masuma dokunulmazken, bu hainlerin sağlık sistemimize sızmasına asla izin verilmemelidir.

 

Fırat Sarı’nın sahibi olduğu sağlık kurumlarının FETÖ sermayesiyle kurulduğuna dair ciddi iddialar ortada durmaktadır. Bu iddialar derhal araştırılmalı, Sarı’nın Bank Asya gibi FETÖ bağlantılı finansal yapılarla ilişkisi, banka hesapları ve kredi kullanımları didik didik incelenmelidir. Bu hainlerin, devlete sızma girişimleri her alanda temizlenmeli, Türk milletinin hak ettiği adalet yerini bulmalıdır.

 

Bu noktada Türk milletinin tavrı nettir. Dava büyük, hesap açıktır: Vatanı bölmek isteyenlerin karşısında Türk milleti çelikten bir duvar gibi durmaktadır. Biz, tarih boyunca bu toprakları korumak için canımızı verdik, kanımızı akıttık. Bugün de gerekirse aynı fedakarlığı yaparız. İbrahim Murat Gündüz’ün de dediği gibi: “Konuyorsa dala leş kargaları dal kesilsin, bölücüler şehre kadar iniyorsa yol kesilsin, eğer ki askerime kurşun sıkıyorsa kol kesilsin, bu vatana ihanet eden baş ise baş kesilsin.”

 

Bu davada asla geri adım atmayacağız. PKK ve FETÖ, Türk milletine düşman olan iki koldur. Bu iki örgüt, dış güçlerin ve karanlık odakların emellerine hizmet etmekte, Türkiye’nin birliğini ve dirliğini bozmaya çalışmaktadır. Ancak unuttukları bir şey var: Türk milletini hiçbir güç bölemez, yıldıramaz. Bu hainlere karşı devletimiz ve milletimiz omuz omuza mücadele etmekte, her türlü ihanetin karşısında dimdik durmaktadır.

 

Türkiye’nin birliği, dirliği ve bağımsızlığı için bu hain yapılara karşı mücadelemiz son nefesimize kadar sürecektir. Türk milleti, hainleri affetmez. Vatanına ihanet edenlerin cezası da her daim ağır olacaktır!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.