ABB

Turgut Altınok'tan ilk Paylaşım

ANKARA 19.01.2024 - 10:50, Güncelleme: 19.01.2024 - 10:53
 

Turgut Altınok'tan ilk Paylaşım

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ismi ilan edilen Turgut Altınok'tan ilk paylaşım geldi.
K Parti'nin bugün Ankara'da  ATO Kongre Merkezinde gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı. Keçiören Belediye Başkanı olarak görev yapan Turgut Altınok AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak belirlendi. Ankara Haber - ABB adayı olarak ismi ilan edilen Turgut Altınok'tan tören sonrasında ilk paylaşım geldi.  Altınok, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bu görevi kendisine layık gördüğü için teşekkür etti. Altınok paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a “Türkiye Yüzyılı Şehirleri” vizyonuyla Cumhuriyetimizin ve Türkiye’mizin kalbi, Başkentimiz Güzel Ankara’mızın yarınlarını bizlere emanet ederek, bu kutlu mücadelede şahsıma Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını tevdi etmesi sebebiyle, şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da hiç durmadan, yorulmadan daima yan yana inşallah" dedi. ( Tarafsız ) 
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ismi ilan edilen Turgut Altınok'tan ilk paylaşım geldi.

K Parti'nin bugün Ankara'da  ATO Kongre Merkezinde gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı. Keçiören Belediye Başkanı olarak görev yapan Turgut Altınok AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak belirlendi.

Ankara Haber - ABB adayı olarak ismi ilan edilen Turgut Altınok'tan tören sonrasında ilk paylaşım geldi.  Altınok, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bu görevi kendisine layık gördüğü için teşekkür etti.

Altınok paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a “Türkiye Yüzyılı Şehirleri” vizyonuyla Cumhuriyetimizin ve Türkiye’mizin kalbi, Başkentimiz Güzel Ankara’mızın yarınlarını bizlere emanet ederek, bu kutlu mücadelede şahsıma Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını tevdi etmesi sebebiyle, şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da hiç durmadan, yorulmadan daima yan yana inşallah" dedi. ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.