TFF’nin Yeni Başkanı Hacıosmanoğlu Oldu

SPOR 19.07.2024 - 23:50, Güncelleme: 20.07.2024 - 20:19
 

TFF’nin Yeni Başkanı Hacıosmanoğlu Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Ankara'da gerçekleşen Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda yapılan seçim sonuçlarının ardından İbrahim Hacıosmanoğlu başkan seçildi.
Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF ) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu Ankara'daki JW Marriott Hotel'de gerçekleştiriliyor. Kurulda oy verme işlemleri sonrası sayım işlemleri de sona erdi.  Türkiye Futbol Federasyonu'nun seçimli genel kurulu Ankara'da tamamlandı. Kıran kırana geçen seçimi kazanan isim de son dakika belli oldu.  Genel kurulu yönetmesi için divan başkanlığına, Mehmet Büyükekşi, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan'ı, İbrahim Hacıosmanoğlu ise Adana Demirspor Kulübü Murat Sancak'ı aday gösterdi. Yapılan oylamada oy çoklığu ile Mehmet Baykan divan başkanlığına seçildi fakat oylamaya itiraz edildi ve listeler tekrar oylandı. Yapılan ikinci oylama sonucunda Murat Sancak 84, Mehmet Baykan ise 146 oy alarak divan kurulu başkanlığına seçildi ve seçimli genel kurulu başladı. TFF'NIN YENİ BAŞKANI İBRAHİM HACIOSMANOĞLU  TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu sona erdi. Ankara’da bir otelde gerçekleştirilen genel kurul toplantısı, 261 delegenin imzası ile yeterli çoğunluk sağlanarak açıldı. Genel kurula, TFF Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Büyükekşi, TFF Yönetim Kurulu üyeleri, FIFA, UEFA temsilcileri, TFF Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulüp başkan ve yöneticileri ile delegeler katıldı.   Genel kurulu yönetmesi için divan başkanlığına, Mehmet Büyükekşi, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan'ı, İbrahim Hacıosmanoğlu ise Adana Demirspor Kulübü Murat Sancak'ı aday gösterdi. Yapılan oylamada oy çoklığu ile Mehmet Baykan divan başkanlığına seçildi fakat oylamaya itiraz edildi ve listeler tekrar oylandı. Yapılan ikinci oylama sonucunda Murat Sancak 84, Mehmet Baykan ise 146 oy alarak divan kurulu başkanlığına seçildi ve seçimli genel kurul başladı. Mevcut başkan Mehmet Büyükekşi ve Trabzonspor’un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu TFF'nin yeni başkanı olmak için yarıştı. TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu olurken Hacıosmanoğlu, 2027 yılına kadar TFF Başkanı olarak görev yapacak. Yapılan oylama sonucu TFF'nin yeni başkanı 5 oy farkla İbrahim Hacıosmanoğlu oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre oyların 134'ünü alan Hacıosmanoğlu, TFF Başkanı seçildi. Mehmet Büyükekşi ise 129 oy aldı.   ( Tarafsız )  
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Ankara'da gerçekleşen Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda yapılan seçim sonuçlarının ardından İbrahim Hacıosmanoğlu başkan seçildi.

Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF ) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu Ankara'daki JW Marriott Hotel'de gerçekleştiriliyor. Kurulda oy verme işlemleri sonrası sayım işlemleri de sona erdi. 

Türkiye Futbol Federasyonu'nun seçimli genel kurulu Ankara'da tamamlandı. Kıran kırana geçen seçimi kazanan isim de son dakika belli oldu. 

Genel kurulu yönetmesi için divan başkanlığına, Mehmet Büyükekşi, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan'ı, İbrahim Hacıosmanoğlu ise Adana Demirspor Kulübü Murat Sancak'ı aday gösterdi. Yapılan oylamada oy çoklığu ile Mehmet Baykan divan başkanlığına seçildi fakat oylamaya itiraz edildi ve listeler tekrar oylandı. Yapılan ikinci oylama sonucunda Murat Sancak 84, Mehmet Baykan ise 146 oy alarak divan kurulu başkanlığına seçildi ve seçimli genel kurulu başladı.


TFF'NIN YENİ BAŞKANI İBRAHİM HACIOSMANOĞLU 

TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu sona erdi. Ankara’da bir otelde gerçekleştirilen genel kurul toplantısı, 261 delegenin imzası ile yeterli çoğunluk sağlanarak açıldı. Genel kurula, TFF Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Büyükekşi, TFF Yönetim Kurulu üyeleri, FIFA, UEFA temsilcileri, TFF Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulüp başkan ve yöneticileri ile delegeler katıldı.
 

Genel kurulu yönetmesi için divan başkanlığına, Mehmet Büyükekşi, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan'ı, İbrahim Hacıosmanoğlu ise Adana Demirspor Kulübü Murat Sancak'ı aday gösterdi. Yapılan oylamada oy çoklığu ile Mehmet Baykan divan başkanlığına seçildi fakat oylamaya itiraz edildi ve listeler tekrar oylandı. Yapılan ikinci oylama sonucunda Murat Sancak 84, Mehmet Baykan ise 146 oy alarak divan kurulu başkanlığına seçildi ve seçimli genel kurul başladı.

Mevcut başkan Mehmet Büyükekşi ve Trabzonspor’un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu TFF'nin yeni başkanı olmak için yarıştı. TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu olurken Hacıosmanoğlu, 2027 yılına kadar TFF Başkanı olarak görev yapacak.

Yapılan oylama sonucu TFF'nin yeni başkanı 5 oy farkla İbrahim Hacıosmanoğlu oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre oyların 134'ünü alan Hacıosmanoğlu, TFF Başkanı seçildi. Mehmet Büyükekşi ise 129 oy aldı.  

( Tarafsız )

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.