ABB

Seher Dilovan, Türkiye'yi terk etti!

MAGAZİN (Web Sitesi) - Web Sitesi | 08.01.2024 - 17:41, Güncelleme: 08.01.2024 - 17:46
 

Seher Dilovan, Türkiye'yi terk etti!

Seher Dilovan, Türkiye'yi terk etti Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, şimdilerde İsviçre'de doğa ile iç içe bir yaşam sürüyor.
Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan da Türkiye'yi terk edenler  listesine girdi. Cenevre'de köy hayatı Seher Dilovan  ailesi ile yerleştiği Cenevre'de köy hayatı yaşıyor. Dilovan, ev, bağ, bahçe işleriyle bizzat kendi ilgileniyor. Yerini kendisi gibi müzikle ilgilenen oğlu Alan Dere'ye bırakmış durumda. Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, Türkiye'den kilometrelerce uzaktaki hayatını sık sık sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaşıyor. Seher Dilovan son olarak yaptığı açıklamada, oğlunun İsviçre için Eurovision'a hazırlandığını söylemişti. Genç şarkıcı, Dilovan'ın oğlu olmasıyla ilgili "Anneme insanların duyduğu saygıyı ben kendi mirasım olarak görüyorum. Bu mirası kendim görmek ve yaşamak istiyorum. Annemin ve benim ulaştığımız kitleler farklı" yorumunu yapmıştı. ( Magazin Haber ) 
Seher Dilovan, Türkiye'yi terk etti Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, şimdilerde İsviçre'de doğa ile iç içe bir yaşam sürüyor.

Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan da Türkiye'yi terk edenler  listesine girdi.

Cenevre'de köy hayatı

Seher Dilovan  ailesi ile yerleştiği Cenevre'de köy hayatı yaşıyor. Dilovan, ev, bağ, bahçe işleriyle bizzat kendi ilgileniyor. Yerini kendisi gibi müzikle ilgilenen oğlu Alan Dere'ye bırakmış durumda.

Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, Türkiye'den kilometrelerce uzaktaki hayatını sık sık sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaşıyor.

Seher Dilovan son olarak yaptığı açıklamada, oğlunun İsviçre için Eurovision'a hazırlandığını söylemişti.

Genç şarkıcı, Dilovan'ın oğlu olmasıyla ilgili "Anneme insanların duyduğu saygıyı ben kendi mirasım olarak görüyorum. Bu mirası kendim görmek ve yaşamak istiyorum. Annemin ve benim ulaştığımız kitleler farklı" yorumunu yapmıştı. ( Magazin Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.