ABB

Pendikspor'un Bu haftaki Konuğu Ankaragücü

SPOR (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.12.2023 - 12:13, Güncelleme: 25.12.2023 - 12:15
 

Pendikspor'un Bu haftaki Konuğu Ankaragücü

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanda Siltaş Yapı Pendikspor ile karşı karşıya geliyor.
Trendyol Süper Lig'de ilk yarının perdesi kapanıyor. Başkent ekibi MKE Ankaragücü Trendyol Süper Lig 'in 18. hafta kapanış maçında deplasmanda İstanbul ekibi Siltaş Yapı Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Siltaş Yapı Pendik Stadyumu'nda oynanacak mücadele 25 Aralık Pazartesi (Bugün) saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma Bein Sports 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Spor Haberler - Müsabakada hakem Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk'ün yardımcı hakemliğini Samet Çiçek ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Mehmet Ali Özer olacak. ANKARAGÜCÜ İLK YARIYI MORALLİ BİTİRMEK İSTİYOR MKE Ankaragücü  Trendyol Süper Lig'de oynadığı 16 maçta 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet sonucunda 19 puan ile 12. sırada yer alıyor. Sarı - lacivertliler oynadığı son 5 lig maçında ise yalnızca 1 galibiyet alabildi. Başkent ekibi ligde son galibiyetini 13. hafta mücadelesinde deplasmanda Gaziantep FK'ye karşı almıştı. Emre Belözoğlu'nun öğrencileri deplasmanda Siltaş Yapı Pendikspor'u mağlup ederek ilk yarıyı galibiyet ile kapatmak istiyor. Başkent ekibinin rakibi Pendikspor ise ligde iyi günler geçirmiyor. Kırmızı - beyazlı kulüp tarihinde ilk kez çıktığı Süper Lig'de oynadığı 16 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyet sonucunda 13 puan ile 19. basamakta bulunuyor. ( Tarafsız )  ANKARAGÜCÜ'NÜN MUHTEMEL 11'İ MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Pendikspor karşısında sahaya şu şekilde bir 11 sürmek istiyor: Bahadır, Atakan, Radakovic, Mujakic, Hanousek, Ali Kaan, Pendrinho, Tasos, Morutan, Cephas, Sowe.  
Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanda Siltaş Yapı Pendikspor ile karşı karşıya geliyor.

Trendyol Süper Lig'de ilk yarının perdesi kapanıyor. Başkent ekibi MKE Ankaragücü Trendyol Süper Lig 'in 18. hafta kapanış maçında deplasmanda İstanbul ekibi Siltaş Yapı Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Siltaş Yapı Pendik Stadyumu'nda oynanacak mücadele 25 Aralık Pazartesi (Bugün) saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma Bein Sports 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Spor Haberler - Müsabakada hakem Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk'ün yardımcı hakemliğini Samet Çiçek ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Mehmet Ali Özer olacak.

ANKARAGÜCÜ İLK YARIYI MORALLİ BİTİRMEK İSTİYOR

MKE Ankaragücü  Trendyol Süper Lig'de oynadığı 16 maçta 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet sonucunda 19 puan ile 12. sırada yer alıyor. Sarı - lacivertliler oynadığı son 5 lig maçında ise yalnızca 1 galibiyet alabildi. Başkent ekibi ligde son galibiyetini 13. hafta mücadelesinde deplasmanda Gaziantep FK'ye karşı almıştı. Emre Belözoğlu'nun öğrencileri deplasmanda Siltaş Yapı Pendikspor'u mağlup ederek ilk yarıyı galibiyet ile kapatmak istiyor.

Başkent ekibinin rakibi Pendikspor ise ligde iyi günler geçirmiyor. Kırmızı - beyazlı kulüp tarihinde ilk kez çıktığı Süper Lig'de oynadığı 16 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyet sonucunda 13 puan ile 19. basamakta bulunuyor. ( Tarafsız

ANKARAGÜCÜ'NÜN MUHTEMEL 11'İ

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Pendikspor karşısında sahaya şu şekilde bir 11 sürmek istiyor:

Bahadır, Atakan, Radakovic, Mujakic, Hanousek, Ali Kaan, Pendrinho, Tasos, Morutan, Cephas, Sowe.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.