Özgür Özel, son anketleri açıkladı: Keyfimiz yerinde

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.07.2024 - 08:53, Güncelleme: 22.07.2024 - 11:17
 

Özgür Özel, son anketleri açıkladı: Keyfimiz yerinde

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bakalım kararsızlar nasıl bir yönelimde olacak. Son seçimde güzel bir karar verdiler" dedi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Sözcü TV yayınında elindeki kamuoyu araştırma sonuçlarını paylaştı ; "22 yıl boyunca Tayyip Beyin partisi birinci partiydi. 22. yılın sonunda biz birinci parti olduk" diyen Özgür Özel  şunları söyledi: Gündem Haberleri - "Sonra da onlar bize geldi. Ben buna 'normalleşme' diyorum. Biz düşman değiliz. Biz bu ülkenin birinci ve ikinci partisiyiz. Anketlerde keyfimiz yerinde. Bizi 34, AKP'yi 32, 31 ölçen de var; bizi 31'i AK Parti'yi 29 ölçen de var. Bir tane ankette 29 ile 28'de gördüm.   Tabii bunda kararsızlar da var, bakalım kararsızlar nasıl bir yönelimde olacak. Son yerel seçimde güzel bir karar verdiler. Biz anketlerde birinci parti olmayı sürdürmeyi istiyoruz ama şunu söyleyeyim seçim zamanına gelmeden hiçbir şey belli olmuyor. Biz sen kurultayda partiyi yüzde 14-16 bandında aldık, 38'le seçimi sonuçlandırdık. Önemli olan süreçleri iyi yönetmek." ( Tarafsız ) 
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bakalım kararsızlar nasıl bir yönelimde olacak. Son seçimde güzel bir karar verdiler" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Sözcü TV yayınında elindeki kamuoyu araştırma sonuçlarını paylaştı ;
"22 yıl boyunca Tayyip Beyin partisi birinci partiydi. 22. yılın sonunda biz birinci parti olduk" diyen Özgür Özel  şunları söyledi:

Gündem Haberleri - "Sonra da onlar bize geldi. Ben buna 'normalleşme' diyorum. Biz düşman değiliz. Biz bu ülkenin birinci ve ikinci partisiyiz.
Anketlerde keyfimiz yerinde. Bizi 34, AKP'yi 32, 31 ölçen de var; bizi 31'i AK Parti'yi 29 ölçen de var. Bir tane ankette 29 ile 28'de gördüm.

 

Tabii bunda kararsızlar da var, bakalım kararsızlar nasıl bir yönelimde olacak. Son yerel seçimde güzel bir karar verdiler. Biz anketlerde birinci parti olmayı sürdürmeyi istiyoruz ama şunu söyleyeyim seçim zamanına gelmeden hiçbir şey belli olmuyor.
Biz sen kurultayda partiyi yüzde 14-16 bandında aldık, 38'le seçimi sonuçlandırdık. Önemli olan süreçleri iyi yönetmek." ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.