ABB

MKE Ankaragücü Trabzonspor’a 1-0 Mağlup Oldu

SPOR 06.01.2024 - 23:05, Güncelleme: 06.01.2024 - 23:21
 

MKE Ankaragücü Trabzonspor’a 1-0 Mağlup Oldu

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında MKE Ankaragücü evinde Trabzonspor'a 1-0 mağlup oldu.
MKE Ankaragücü evinde Trabzonspor'u konuk ediyor. Eryaman Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada MKE Ankaragücü, Trabzonspor'a 30. dakikada Edin Visca'nın attığı golle 1-0 mağlup oldu. ( Spor Haber )   KARŞILAŞMADAKİ ÖNEMLİ ANLAR 17. dakikada Trabzonspor etkili geldi. Sol kanattan Taxiarchis Fountas'ın çevirdiği topta ceza sahasına sol çaprazdan Eren Elmalı sol ayağı ile sert vurdu, top üstten auta gitti. 20. dakikada Ankaragücü gole Efkan ile çok yaklaştı. Ceza sahası içerisi ve çevresinde yapılan seri paslaşmaların ardından ceza sahası içerisinde topu kaleye sırtı dönük alan Macheda, Efkan'a bıraktı. Topu alan Efkan ceza sahasının solundan içeri girdi ve içeri kat ederek sağ içi ile uzak köşeye vurdu top az farkla auta gitti. 30. dakikada  Trabzonspor, Edin Visca ile 1-0 öne geçti. Sol  kanttan gelişen atakta Fountas içeri çevirmek istedi savunma ayak koydu boşta kalan topa gelişine Bakasetas çok sert vurdu, savunmadan seken top ceza sahası sağ çaprazında Visca'nın önünde kaldı ve gelişine çok sert vurdu top ağlarla buluştu. 42. dakikada MKE Ankaragücü etkili oldu. Ceza sahası sağ çaprazından Ali Kaan vurdu top az farkla auta gitti. 43. dakikada MKE Ankaragücü bir kez daha etkili geldi. Sol kanattan çizgiye inen Hanousek ortaladı, ceza sahası içerisindeki Macheda sırtı ile vurdu top auta gitti. MKE Ankaragücü beraberlik için zorluyor. 44. dakikada ceza sahası içi ve çevresinden seri paslaşmalar sonucunda bu kez ceza sahasının bir kaç metre dışından Efkan sağ ayak içi ile vurdu top direğin dibinden auta gitti. 45. dakikada sarı - lacivertliler bir kez daha denedi. Sol kantta topu alan Hanousek, Cephas ile oynadı. Ceza sahasına çalımlarla giren Cephas sol ayağı ile vurdu top ona çarparak auta gitti. Sarı - lacivertli başkent ekibi ikinci yarıdaki ilk etkili atağını 55. dakikada geliştirdi. Efkan sağ kanata pasında ceza sahası sağ çaprazında Morutan gelişine ayak içi ile vurdu kaleci Uğurcan topu rahatlıkla kontrol etti. Maçta 70 dakika geeride kalırken Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğü devam ediyor. Takımlar ikinci yarıda etkili bir atak geliştiremedi. Dakikalar 74'ü gösterirken Trabzonsğor Onuachu ile net bir fırsattan yararlanamadı. Hızlı gelişen atakta Edin Visca orta alanı hızla kat etti ve Ankaragücü yarı alanına geçerek aradan Onuachu ile oynadı. Ceza sahası sağ çaprazıdan kaleyi gören Onuachu'nun şutunda savunma son anda ayak koydu ve top kornere gitti. 86. dakikada Trabzonspor ikinci gole çok yaklaştı. Sol kanattan Bakasetas'ın kullandığı kornerde ceza sahsı içerisinde Enis Destan iyi yükseldi ve köşeye doğru kafayla vurdu. Kaleci Bahadır topu mükemmel çıkardı. Karşılaşmanın kalan bölümünde her iki takımın gol girişimi olsa da başka gol olmadı ve mücadele 1-0'lık Trabzonspor üstünlüğü ile sona erdi. ( Tarafsız )
Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında MKE Ankaragücü evinde Trabzonspor'a 1-0 mağlup oldu.

MKE Ankaragücü evinde Trabzonspor'u konuk ediyor. Eryaman Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada MKE Ankaragücü, Trabzonspor'a 30. dakikada Edin Visca'nın attığı golle 1-0 mağlup oldu. ( Spor Haber )
 

KARŞILAŞMADAKİ ÖNEMLİ ANLAR

17. dakikada Trabzonspor etkili geldi. Sol kanattan Taxiarchis Fountas'ın çevirdiği topta ceza sahasına sol çaprazdan Eren Elmalı sol ayağı ile sert vurdu, top üstten auta gitti.

20. dakikada Ankaragücü gole Efkan ile çok yaklaştı. Ceza sahası içerisi ve çevresinde yapılan seri paslaşmaların ardından ceza sahası içerisinde topu kaleye sırtı dönük alan Macheda, Efkan'a bıraktı. Topu alan Efkan ceza sahasının solundan içeri girdi ve içeri kat ederek sağ içi ile uzak köşeye vurdu top az farkla auta gitti.

30. dakikada  Trabzonspor, Edin Visca ile 1-0 öne geçti. Sol  kanttan gelişen atakta Fountas içeri çevirmek istedi savunma ayak koydu boşta kalan topa gelişine Bakasetas çok sert vurdu, savunmadan seken top ceza sahası sağ çaprazında Visca'nın önünde kaldı ve gelişine çok sert vurdu top ağlarla buluştu.

42. dakikada MKE Ankaragücü etkili oldu. Ceza sahası sağ çaprazından Ali Kaan vurdu top az farkla auta gitti.

43. dakikada MKE Ankaragücü bir kez daha etkili geldi. Sol kanattan çizgiye inen Hanousek ortaladı, ceza sahası içerisindeki Macheda sırtı ile vurdu top auta gitti.

MKE Ankaragücü beraberlik için zorluyor. 44. dakikada ceza sahası içi ve çevresinden seri paslaşmalar sonucunda bu kez ceza sahasının bir kaç metre dışından Efkan sağ ayak içi ile vurdu top direğin dibinden auta gitti.

45. dakikada sarı - lacivertliler bir kez daha denedi. Sol kantta topu alan Hanousek, Cephas ile oynadı. Ceza sahasına çalımlarla giren Cephas sol ayağı ile vurdu top ona çarparak auta gitti.

Sarı - lacivertli başkent ekibi ikinci yarıdaki ilk etkili atağını 55. dakikada geliştirdi. Efkan sağ kanata pasında ceza sahası sağ çaprazında Morutan gelişine ayak içi ile vurdu kaleci Uğurcan topu rahatlıkla kontrol etti.

Maçta 70 dakika geeride kalırken Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğü devam ediyor. Takımlar ikinci yarıda etkili bir atak geliştiremedi.

Dakikalar 74'ü gösterirken Trabzonsğor Onuachu ile net bir fırsattan yararlanamadı. Hızlı gelişen atakta Edin Visca orta alanı hızla kat etti ve Ankaragücü yarı alanına geçerek aradan Onuachu ile oynadı. Ceza sahası sağ çaprazıdan kaleyi gören Onuachu'nun şutunda savunma son anda ayak koydu ve top kornere gitti.

86. dakikada Trabzonspor ikinci gole çok yaklaştı. Sol kanattan Bakasetas'ın kullandığı kornerde ceza sahsı içerisinde Enis Destan iyi yükseldi ve köşeye doğru kafayla vurdu. Kaleci Bahadır topu mükemmel çıkardı.

Karşılaşmanın kalan bölümünde her iki takımın gol girişimi olsa da başka gol olmadı ve mücadele 1-0'lık Trabzonspor üstünlüğü ile sona erdi. ( Tarafsız )

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.