ABB

Megastar Tarkan ile Filenin Sultanlarından Ortak Proje

MAGAZİN 14.08.2023 - 09:43, Güncelleme: 14.08.2023 - 09:43
 

Megastar Tarkan ile Filenin Sultanlarından Ortak Proje

Filenin Sultanları ile Megastar Tarkan, bir markanın reklam çekimi için bir araya geldi.
Tarkan, Trendyol ile iş birliği yapıp Filenin Sultanları ile bir araya gelerek reklam filmi çekti. ÖP ŞARKISINA YENİ UYARLAMA Filenin Sultanları’nın elde ettiği şampiyonluk başarısının ardından sponsor Trendyol, Tarkan ve voleybol oyuncuları ile birlikte reklam filmi çekimi gerçekleştirdi. Çekilen reklam filminde Tarkan’ın meşhur şarkısı ‘Öp’e yeni bir uyarlama yapıldı. "KALPLERİMİZ DÖRT NALA, SİZ ÇIKINCA SAHAYA" Tarafsız Haber - Meşhur şarkı ‘Öp, ‘Ben o şelale saçlara. Biz o şahane maçlara. O ay, o hilal bayrağa. O ay yıldızlı formaya. Bak bak bak doyamadık. Kalplerimiz dört nala. Siz çıkınca sahaya. Biz bu büyük sevdaya. Hep birlikte doyamadık. Hep birlikte Milli Takım.’ sözleriyle tekrar uyarlandı.  
Filenin Sultanları ile Megastar Tarkan, bir markanın reklam çekimi için bir araya geldi.

Tarkan, Trendyol ile iş birliği yapıp Filenin Sultanları ile bir araya gelerek reklam filmi çekti.

ÖP ŞARKISINA YENİ UYARLAMA
Filenin Sultanları’nın elde ettiği şampiyonluk başarısının ardından sponsor Trendyol, Tarkan ve voleybol oyuncuları ile birlikte reklam filmi çekimi gerçekleştirdi. Çekilen reklam filminde Tarkan’ın meşhur şarkısı ‘Öp’e yeni bir uyarlama yapıldı.

"KALPLERİMİZ DÖRT NALA, SİZ ÇIKINCA SAHAYA"
Tarafsız Haber - Meşhur şarkı ‘Öp, ‘Ben o şelale saçlara. Biz o şahane maçlara. O ay, o hilal bayrağa. O ay yıldızlı formaya. Bak bak bak doyamadık. Kalplerimiz dört nala. Siz çıkınca sahaya. Biz bu büyük sevdaya. Hep birlikte doyamadık. Hep birlikte Milli Takım.’ sözleriyle tekrar uyarlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.