ABB

Manisalı öğrencilerden MABEM’in alım sınavına ilgi

GÜNDEM 12.02.2024 - 13:03, Güncelleme: 12.02.2024 - 14:36
 

Manisalı öğrencilerden MABEM’in alım sınavına ilgi

Manisalı öğrencilerden MABEM’in alım sınavına ilgi
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından eğitimde fırsat eşitliği ilkesiyle 17 ilçede uygulanan ve başarısıyla ulusal çapta adından söz ettiren MABEM kursları, 7 ve 11. sınıflar için 10 ve 11 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek. İlk birkaç ders için 'Ödül için Öğrenci Alım Sınavı'nı gerçekleştirdi. Öğrenciler sınava yoğun katılım gösterdi.   Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün öncülüğünde, lise ve üniversitelere hazırlanan öğrencilerin okullara ulaşmasını sağlamak amacıyla 17 ilçeye hizmet veren MABEM'lerde 10 ve 11 Şubat tarihlerinde "ödüllü öğrenci alım sınavı" gerçekleştirildi. isterler. Sınava katılmak isteyen öğrenciler il genelinde yoğun katılım gösterdi. Halek Eğitim Şube Müdürü ve MABEM Direktörü Serap Güçyen, “Ödüllü öğrenci alım sınavına” gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirterek, şunları söyledi: “Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün rehberliğinde MABEM'lerimizde eğitimlerimiz devam ediyor. Akademik eğitim modelimiz olan MABEM eğitim kurumlarımız, lise ve üniversitelere gitmek için çalışan öğrencilerimizin daha düzenli ve planlı bir çalışma programına alışmalarına yardımcı olmak ve bunun sonucunda da 17 ilçede başarılı kadrosuyla hizmet vermektedir. Hayallerindeki ortaöğretim kurumlarına ve üniversitelere gidebilmelerini sağlamak. "10 ve 11 Şubat tarihlerinde düzenlediğimiz seçme sınavına gösterilen ilgi vatandaşlarımızın MABEM'e olan güvenini ortaya koyuyor" dedi.
Manisalı öğrencilerden MABEM’in alım sınavına ilgi

Manisa Büyükşehir Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından eğitimde fırsat eşitliği ilkesiyle 17 ilçede uygulanan ve başarısıyla ulusal çapta adından söz ettiren MABEM kursları, 7 ve 11. sınıflar için 10 ve 11 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek. İlk birkaç ders için 'Ödül için Öğrenci Alım Sınavı'nı gerçekleştirdi. Öğrenciler sınava yoğun katılım gösterdi.  


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün öncülüğünde, lise ve üniversitelere hazırlanan öğrencilerin okullara ulaşmasını sağlamak amacıyla 17 ilçeye hizmet veren MABEM'lerde 10 ve 11 Şubat tarihlerinde "ödüllü öğrenci alım sınavı" gerçekleştirildi. isterler. Sınava katılmak isteyen öğrenciler il genelinde yoğun katılım gösterdi.

Halek Eğitim " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Eğitim Şube Müdürü ve MABEM Direktörü Serap Güçyen, “Ödüllü öğrenci alım sınavına” gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirterek, şunları söyledi: “Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün rehberliğinde MABEM'lerimizde eğitimlerimiz devam ediyor.

Akademik eğitim " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> eğitim modelimiz olan MABEM eğitim " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> eğitim kurumlarımız, lise ve üniversitelere gitmek için çalışan öğrencilerimizin daha düzenli ve planlı bir çalışma programına alışmalarına yardımcı olmak ve bunun sonucunda da 17 ilçede başarılı kadrosuyla hizmet vermektedir.

Hayallerindeki ortaöğretim kurumlarına ve üniversitelere gidebilmelerini sağlamak. "10 ve 11 Şubat tarihlerinde düzenlediğimiz seçme sınavına gösterilen ilgi vatandaşlarımızın MABEM'e olan güvenini ortaya koyuyor" dedi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.