ABB

Kızılcık Şerbeti'nin 'Rüzgar'ı kim olacak?

MAGAZİN (Web Sitesi) - Web Sitesi | 16.07.2023 - 16:51, Güncelleme: 16.07.2023 - 16:51
 

Kızılcık Şerbeti'nin 'Rüzgar'ı kim olacak?

Türkiye'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonunda Rüzgâr karakteri için de arayış sürüyordu. Rüzgâr, Alev’in (Müjde Uzman) eski sevgilisi olarak hikâyeye dahil olacak. Peki, Rüzgâr karakterini kim canlandıracak?
Gold Film tarafından yapılan ve geçen sezon büyük ilgi gören dizi Kızılcık Şerbeti, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.   Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin çekimleri eylül ayının ilk haftasında başlamayı planlıyor. Bahtiyar Memili'nin diziye katılacağı daha önce duyurulmuştu ve ilk netleşen oyuncu olarak belirlenmişti.   Yeni sezonun önemli karakterlerinden biri olan Rüzgâr için de bir oyuncu arayışı sürüyordu. Bu arayış sonuçlandı ve Yiğit Kirazcı, Gold Film'in Tod için çektiği Sarmaşık Zamanı dizisinde başrol oynamış bir isim olarak, Kızılcık Şerbeti'nin Rüzgâr karakterine hayat verecek.   Yeni sezonun beklentileri karşılaması ve diziye yeni bir soluk getirmesi için çalışmalara devam ediliyor. Kızılcık Şerbeti'nin ikinci sezonuyla birlikte seyircilere heyecan dolu bir hikaye sunması hedefleniyor.   Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün yazdığı dizide Rüzgâr, Alev’in (Müjde Uzman) eski sevgilisi olarak hikâyeye dahil olacak ve diziye yeni bir soluk getirecek.
Türkiye'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonunda Rüzgâr karakteri için de arayış sürüyordu. Rüzgâr, Alev’in (Müjde Uzman) eski sevgilisi olarak hikâyeye dahil olacak. Peki, Rüzgâr karakterini kim canlandıracak?

Gold Film tarafından yapılan ve geçen sezon büyük ilgi gören dizi Kızılcık Şerbeti, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin çekimleri eylül ayının ilk haftasında başlamayı planlıyor. Bahtiyar Memili'nin diziye katılacağı daha önce duyurulmuştu ve ilk netleşen oyuncu olarak belirlenmişti.

 

Yeni sezonun önemli karakterlerinden biri olan Rüzgâr için de bir oyuncu arayışı sürüyordu. Bu arayış sonuçlandı ve Yiğit Kirazcı, Gold Film'in Tod için çektiği Sarmaşık Zamanı dizisinde başrol oynamış bir isim olarak, Kızılcık Şerbeti'nin Rüzgâr karakterine hayat verecek.

 

Yeni sezonun beklentileri karşılaması ve diziye yeni bir soluk getirmesi için çalışmalara devam ediliyor. Kızılcık Şerbeti'nin ikinci sezonuyla birlikte seyircilere heyecan dolu bir hikaye sunması hedefleniyor.

 

Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün yazdığı dizide Rüzgâr, Alev’in (Müjde Uzman) eski sevgilisi olarak hikâyeye dahil olacak ve diziye yeni bir soluk getirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.