ABB

Karşıyaka'da “Sevgililer Günü Pazarı" açıldı

GÜNDEM 12.02.2024 - 12:55, Güncelleme: 12.02.2024 - 14:18
 

Karşıyaka'da “Sevgililer Günü Pazarı" açıldı

Karşıyaka'da “Sevgililer Günü Pazarı" açıldı
Karşıyaka Belediyesi, Zühtü Işıl Meydanı'nda kurduğu tematik pazarlarla üreticiyi tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor.    Bu yıl ilk kez düzenlenen Sevgililer Günü pazarında tezgahlarda birbirinden güzel el yapımı hediyelik eşyalar yer aldı.   Karşıyaka Belediyesi, üretici ile tüketicinin buluştuğu pazaryerlerine bir yenisini daha ekledi. Bostanlı Zühtü Işıl Meydanı'nda bu yıl ilk kez düzenlenen Sevgililer Günü pazarı büyük ilgi gördü. Belediyenin yerel üreticilere ücretsiz tahsis ettiği stantlarda bir dizi hediyelik eşya ve el yapımı objeler satışa sunuldu. Karşıyaka Belediye Orkestrası'nın hafta sonu meydanda sunduğu müzik şöleni de ziyaretçilere keyifli dakikalar yaşattı. 10 Şubat'ta kapılarını açan Sevgililer Pazarı, 15 Şubat Perşembe mesai bitimine kadar misafirlerini ağırlamaya devam edecek.    SEVGİ VE DAYANIŞMA   Karşıyaka Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Ela Güçlü, pazardan gelen ilgiden memnun olduğunu belirterek, “Güzellik sevgiden doğar. İçinde sevgi taşıyan insan, etrafındakilere yalnızca iyilik ve güzellik dağıtır. Sevgiyi içimizde yeşertmek ve dayanışma iklimi yaratmak için marketimizi Sevgililer Günü temasıyla açıyoruz. Evde ya da laboratuvarda üretim yapan ve bunları ticarileştirme imkanı olmayan yurttaş sanatçılarımız ve tasarımcılarımız var. Pazar yerimizde Sevgililer Günü'ne özel konsept ürünlerini satmak isteyen üretici ve girişimciler yer alıyor. Sevgililer Günü'nde sevdiklerine hediye almak isteyenler piyasada çok çeşitli el yapımı ürünler bulabilirler. Üstelik ürünler çok daha ucuza satılıyor. Herkesi mutlaka pazarımıza bekliyoruz” dedi.
Karşıyaka'da “Sevgililer Günü Pazarı" açıldı

Karşıyaka Belediyesi, Zühtü Işıl Meydanı'nda kurduğu tematik pazarlarla üreticiyi tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor. 

 
Bu yıl ilk kez düzenlenen Sevgililer Günü pazarında tezgahlarda birbirinden güzel el yapımı hediyelik eşyalar yer aldı.  
Karşıyaka Belediyesi, üretici ile tüketicinin buluştuğu pazaryerlerine bir yenisini daha ekledi. Bostanlı Zühtü Işıl Meydanı'nda bu yıl ilk kez düzenlenen Sevgililer Günü pazarı büyük ilgi gördü. Belediyenin yerel üreticilere ücretsiz tahsis ettiği stantlarda bir dizi hediyelik eşya ve el yapımı objeler satışa sunuldu. Karşıyaka Belediye Orkestrası'nın hafta sonu meydanda sunduğu müzik şöleni de ziyaretçilere keyifli dakikalar yaşattı. 10 Şubat'ta kapılarını açan Sevgililer Pazarı, 15 Şubat Perşembe mesai bitimine kadar misafirlerini ağırlamaya devam edecek. 

 
SEVGİ VE DAYANIŞMA  
Karşıyaka Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Ela Güçlü, pazardan gelen ilgiden memnun olduğunu belirterek, “Güzellik sevgiden doğar. İçinde sevgi taşıyan insan, etrafındakilere yalnızca iyilik ve güzellik dağıtır. Sevgiyi içimizde yeşertmek ve dayanışma iklimi yaratmak için marketimizi Sevgililer Günü temasıyla açıyoruz. Evde ya da laboratuvarda üretim yapan ve bunları ticarileştirme imkanı olmayan yurttaş sanatçılarımız ve tasarımcılarımız var. Pazar yerimizde Sevgililer Günü'ne özel konsept ürünlerini satmak isteyen üretici ve girişimciler yer alıyor. Sevgililer Günü'nde sevdiklerine hediye almak isteyenler piyasada çok çeşitli el yapımı ürünler bulabilirler. Üstelik ürünler çok daha ucuza satılıyor. Herkesi mutlaka pazarımıza bekliyoruz” dedi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.