ABB

İYİ Parti Kulisleri Hareketli; Akşener Talimatı Verdi!

POLİTİKA 26.11.2022 - 15:42, Güncelleme: 26.11.2022 - 16:04
 

İYİ Parti Kulisleri Hareketli; Akşener Talimatı Verdi!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER talimatı verdi köklü değişim geliyor. İYİ Parti kongreleri yaklaştı kulisler hareketlendi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER geçtiğimiz günlerde tüm iller hazır olsun diyerek il ve ilçe başkanlıklarını uyarmıştı ve görünüşe göre ilk hareketlilik ilçelerden başladı. İYİ Parti kurucularından ve belediye meclis üyesi olan Ramazan KILIÇ Mamak ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Alınan bilgiye göre Meral AKŞENER'in kendisini desteklediği ve adaylık için izin verdiği öğrenildi. İYİ Parti'nin güçlü isimlerinden olan KILIÇ ise hemen sonrasında Mamak İlçe Başkanlığı için adaylığını bildirdi. Ayrıca  Akşener'in İYİ Partili Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerine Mamak için talimat verdiği ve Ramazan KILIÇ'ı işaret ettiği öğrenildi.  İşte KILIÇ'a ait o paylaşım   
İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER talimatı verdi köklü değişim geliyor. İYİ Parti kongreleri yaklaştı kulisler hareketlendi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER geçtiğimiz günlerde tüm iller hazır olsun diyerek il ve ilçe başkanlıklarını uyarmıştı ve görünüşe göre ilk hareketlilik ilçelerden başladı. İYİ Parti kurucularından ve belediye meclis üyesi olan Ramazan KILIÇ Mamak ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Alınan bilgiye göre Meral AKŞENER'in kendisini desteklediği ve adaylık için izin verdiği öğrenildi. İYİ Parti'nin güçlü isimlerinden olan KILIÇ ise hemen sonrasında Mamak İlçe Başkanlığı için adaylığını bildirdi. Ayrıca  Akşener'in İYİ Partili Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerine Mamak için talimat verdiği ve Ramazan KILIÇ'ı işaret ettiği öğrenildi. 

İşte KILIÇ'a ait o paylaşım 



 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.