ABB

Ankara'dan korkutan uyarı!

GÜNDEM 12.06.2022 - 18:21, Güncelleme: 12.06.2022 - 18:21
 

Ankara'dan korkutan uyarı!

Ankara'daki yağışların olumsuz sonuçlarının önceki yağışlarda toprağın suya doyması dolayısıyla daha çok olabileceği tahmin edilmesi üzerine Ankara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları uyardı. 4 günde 250 ağaç, 63 çatının uçtuğu Ankara'da vatandaşların parklar ve mesire alanlarından ayrılmaları istendi.ANKARA (İGFA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, 4 gündür yaşanan yağışlar ve sel felaketinde şehirde 250 ağacın devrildiği ve 63 çatı uçması olayının yaşandığını duyurarak vatandaşları uyardı. Yağışların olumsuz sonuçlarının önceki yağışlarda toprağın suya doyması dolayısıyla daha çok olabileceği tahmin edilmesi üzerine Ankara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları uyardı. PARK VE MESİRE ALANLARINDAN AYRILIN! Büyükşehir'den yapılan açıklamada, merkezde başlayan yağışlar dolayısıyla vatandaşların tedbirli olmalarını, parklar ve mesire alanlarından ayrılmalarını istedi. https://twitter.com/ankarabbld/status/1535983061388693509 Büyükşehir Belediyesi olarak Ankara'da tüm birimlerin teyakkuz halinde olduğunu belirterek, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda da "Çankaya, Etimesgut ve Sincan’da orta şiddette, Bala ve Beypazarı’nda ise kuvvetli yağışlar başlamıştır. Ağaç devrilmesi riskine karşı vatandaşlarımızın parklar ve mesire alanlarından ayrılmalarını önemle rica ederiz" ifadelerini kullandı.  

Ankara'daki yağışların olumsuz sonuçlarının önceki yağışlarda toprağın suya doyması dolayısıyla daha çok olabileceği tahmin edilmesi üzerine Ankara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları uyardı. 4 günde 250 ağaç, 63 çatının uçtuğu Ankara'da vatandaşların parklar ve mesire alanlarından ayrılmaları istendi.

ANKARA (İGFA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, 4 gündür yaşanan yağışlar ve sel felaketinde şehirde 250 ağacın devrildiği ve 63 çatı uçması olayının yaşandığını duyurarak vatandaşları uyardı.

Yağışların olumsuz sonuçlarının önceki yağışlarda toprağın suya doyması dolayısıyla daha çok olabileceği tahmin edilmesi üzerine Ankara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları uyardı.

PARK VE MESİRE ALANLARINDAN AYRILIN!

Büyükşehir'den yapılan açıklamada, merkezde başlayan yağışlar dolayısıyla vatandaşların tedbirli olmalarını, parklar ve mesire alanlarından ayrılmalarını istedi.

https://twitter.com/ankarabbld/status/1535983061388693509

Büyükşehir Belediyesi olarak Ankara'da tüm birimlerin teyakkuz halinde olduğunu belirterek, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda da "Çankaya, Etimesgut ve Sincan’da orta şiddette, Bala ve Beypazarı’nda ise kuvvetli yağışlar başlamıştır. Ağaç devrilmesi riskine karşı vatandaşlarımızın parklar ve mesire alanlarından ayrılmalarını önemle rica ederiz" ifadelerini kullandı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.