ANKET

SAVAŞ ve ÇUVALOĞLU Evlatları Dünya Evine Girdi

ANKARA 26.09.2024 - 16:10, Güncelleme: 26.09.2024 - 18:04
 

SAVAŞ ve ÇUVALOĞLU Evlatları Dünya Evine Girdi

Savaş ve Çuvaloğlu Ailelerinin Düğününde Protokol geçidi ve yoğun katılım oldu.
Kırıkkale'nin saygın ailelerinden Nuh SAVAŞ'ın kıymetli kızı Sn. Av. Zümrüt SAVAŞ ile Yenimahalle'nin saygın ailelerinden, Önceki dönem Çamlıca Mh. Muhtarı, önceki dönem Belediye Meclis Üyesi Sezai ÇUVALOĞLU'nun siyasette aktif rol almış olan kıymetli oğlu  Berkay ÇUVALOĞLU dünya evine girdiler.  Genç çiftin nikâh akdi Yenimahalle'nin gururu, Yenimahalle Belediye Başkanı Sn. Fethi YAŞAR tarafından gerçekleştirildi. GENÇ ÇİFTİN MUTLULUKLAR GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU Birçok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde genç çiftin nikah şahitleri; Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı, Ankara Milletvekili Sn. Koray AYDIN, Ankara Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili, Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcısı Sn. Yaşar NESLİHANOĞLU, Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcısı Sn. Ferudun GÜNGÖR,  Kırıkkale Belediyesi Belediye Meclis Üyesi Sn. Temel BAKIR, Kırıkkale'nin saygın avukatlarından Sn. Av. Yasin SAVAŞ Sn. İlayda Fikret ATALAY Tarafsız Haber'de mutlu günlerinde çiftin mutluluğuna şahit oldu. YÖRESEL MÜZİK ve GÖSTERİLER EŞLİĞİNDE DÜĞÜN TÖRENİ Törende renkli görüntüler oluştu. Yöresel müzik ziyafeti ile konuklara dinletiler yapıldı. Şiir okumaları ve Ankara Seğmenler ekibi tarafından davetlilere yöresel gösteriler yapıldı. SAVAŞ ve ÇUVALOĞLU ailelerinin dostları bu mutlu günlerinde onları yalnız bırakmazken yöresel müziğin tadını çıkardılar. Davetliler genç çifte bir ömür mutlu, huzurlu, sağlıklı günler diledi. PROTOKOL AKINI Next Garden Düğün ve Balo Salonunda gerçekleşen düğüne Ankara ve İl dışından siyasi parti temsilcileri, dernek ve sendika yöneticileri, eğitim camiasından eğitimciler, saygın hukukçular, esnaf ve iş adamları, bazı diplomatik isimler katılarak genç çifte mutluluklar dilediler. Bir çok davetli genç çiftin düğününe çelenk göndererek salonu çiçek bahçesine çevirdi. SAVAŞ ve ÇUVALOĞLU ailesi de bu mutlu günlerine katılan davetlilere teşekkür ettiler.
Savaş ve Çuvaloğlu Ailelerinin Düğününde Protokol geçidi ve yoğun katılım oldu.

Kırıkkale'nin saygın ailelerinden Nuh SAVAŞ'ın kıymetli kızı Sn. Av. Zümrüt SAVAŞ ile Yenimahalle'nin saygın ailelerinden, Önceki dönem Çamlıca Mh. Muhtarı, önceki dönem Belediye Meclis Üyesi Sezai ÇUVALOĞLU'nun siyasette aktif rol almış olan kıymetli oğlu  Berkay ÇUVALOĞLU dünya evine girdiler. 


Genç çiftin nikâh akdi Yenimahalle'nin gururu, Yenimahalle Belediye Başkanı Sn. Fethi YAŞAR tarafından gerçekleştirildi.



GENÇ ÇİFTİN MUTLULUKLAR GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU

Birçok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde genç çiftin nikah şahitleri;
Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı, Ankara Milletvekili Sn. Koray AYDIN,
Ankara Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili, Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcısı Sn. Yaşar NESLİHANOĞLU,
Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcısı Sn. Ferudun GÜNGÖR, 
Kırıkkale Belediyesi Belediye Meclis Üyesi Sn. Temel BAKIR,
Kırıkkale'nin saygın avukatlarından Sn. Av. Yasin SAVAŞ
Sn. İlayda Fikret ATALAY

Tarafsız Haber'de mutlu günlerinde çiftin mutluluğuna şahit oldu.

YÖRESEL MÜZİK ve GÖSTERİLER EŞLİĞİNDE DÜĞÜN TÖRENİ

Törende renkli görüntüler oluştu. Yöresel müzik ziyafeti ile konuklara dinletiler yapıldı. Şiir okumaları ve Ankara Seğmenler ekibi tarafından davetlilere yöresel gösteriler yapıldı. SAVAŞ ve ÇUVALOĞLU ailelerinin dostları bu mutlu günlerinde onları yalnız bırakmazken yöresel müziğin tadını çıkardılar. Davetliler genç çifte bir ömür mutlu, huzurlu, sağlıklı günler diledi.

PROTOKOL AKINI
Next Garden Düğün ve Balo Salonunda gerçekleşen düğüne Ankara ve İl dışından siyasi parti temsilcileri, dernek ve sendika yöneticileri, eğitim camiasından eğitimciler, saygın hukukçular, esnaf ve iş adamları, bazı diplomatik isimler katılarak genç çifte mutluluklar dilediler. Bir çok davetli genç çiftin düğününe çelenk göndererek salonu çiçek bahçesine çevirdi. SAVAŞ ve ÇUVALOĞLU ailesi de bu mutlu günlerine katılan davetlilere teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Hakan
(26.09.2024 22:21 - #320)
Allah mesut etsin maşallah çok yakıştılar
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)