ABB

Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası'nda takımlar belli oldu!

SPOR 25.01.2024 - 17:54, Güncelleme: 25.01.2024 - 17:54
 

Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası'nda takımlar belli oldu!

Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası'nda heyecan dorukta! Çeyrek final kura çekimi, Ankara'da THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda gerçekleştirildi.
Çeyrek final ilk maçları, 8 ve 9 Şubat tarihlerinde oynanacak. Takımlar arasındaki rekabetin zirveye çıkacağı maçların rövanşları ise 13 ve 14 Şubat'ta gerçekleşecek. Türkiye'nin dört bir yanından gelen hentbol takımları, kupa için mücadele edecekleri çeyrek final maçları için hazırlıklarını sürdürüyor. Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası Çeyrek Final Eşleşmeleri: Yalıkavakspor vs. Üsküdar Belediyesi İzmir Büyükşehir Belediyesi vs. Aksaray Belediyesi Konyaaltı Belediyesi vs. Yenimahalle Belediyesi Kastamonu Belediyesi vs. Görele Belediyesi Sporseverler, bu çekişmeli mücadelelerin ardından hangi takımın şampiyonluk yolunda ilerleyeceğini merakla bekliyor. entbol Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek final maçları, kadın hentbolseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya aday görünüyor.
Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası'nda heyecan dorukta! Çeyrek final kura çekimi, Ankara'da THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda gerçekleştirildi.

Çeyrek final ilk maçları, 8 ve 9 Şubat tarihlerinde oynanacak. Takımlar arasındaki rekabetin zirveye çıkacağı maçların rövanşları ise 13 ve 14 Şubat'ta gerçekleşecek.
Türkiye'nin dört bir yanından gelen hentbol takımları, kupa için mücadele edecekleri çeyrek final maçları için hazırlıklarını sürdürüyor.

Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası Çeyrek Final Eşleşmeleri:

Yalıkavakspor vs. Üsküdar Belediyesi
İzmir Büyükşehir Belediyesi vs. Aksaray Belediyesi
Konyaaltı Belediyesi vs. Yenimahalle Belediyesi
Kastamonu Belediyesi vs. Görele Belediyesi


Sporseverler, bu çekişmeli mücadelelerin ardından hangi takımın şampiyonluk yolunda ilerleyeceğini merakla bekliyor.
entbol Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek final maçları, kadın hentbolseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya aday görünüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.