ABB

Gibi Dizisinin 5. Sezonu Başlıyor

GÜNDEM 27.02.2024 - 16:16, Güncelleme: 27.02.2024 - 16:16
 

Gibi Dizisinin 5. Sezonu Başlıyor

Gibi dizisinin 5. sezon yayın tarihi açıklandı. Exxen'in sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşıma göre 5. sezon 8 Mart'ta başlayacak.
Gibi 5. Sezon tarihi açıklandı. Başrollerini Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan’ın paylaştığı Exxen komedisi geri dönüyor. Gibi 5. sezonu 8 Mart'ta başlayacak. Gündem Haber - 2021 yılında Acun Ilıcalı’nın dijital yayın platformu Exxen’de başlayan Gibi, kısa sürede kendisine geniş bir izleyici kitlesi edindi. Yapımın yeni sezonu uzun zamandır merakla bekleniyordu. Yerli absürt durum komedisi türünün önde gelen örneklerinden olan Gibi, film ve TV veritabanı platformu IMDb’de 9,0/10’luk puanıyla da öne çıkıyor. Senaristliğini Aziz Kedi (Cinayet Süsü, Ölümlü Dünya) ile Feyyaz Yiğit’in (Cinayet Süsü, Ölümlü Dünya) üstlendiği yapımda bugüne dek toplam 42 bölüm yayınlandı. Dizinin önceki sezonunda yönetmen koltuğunda ise Barış Yöş (Kiralık Aşk, Vuslat, Adını Feriha Koydum) oturmuştu.  ( Tarafsız ) 
Gibi dizisinin 5. sezon yayın tarihi açıklandı. Exxen'in sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşıma göre 5. sezon 8 Mart'ta başlayacak.

Gibi 5. Sezon tarihi açıklandı. Başrollerini Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan’ın paylaştığı Exxen komedisi geri dönüyor. Gibi 5. sezonu 8 Mart'ta başlayacak.

Gündem Haber - 2021 yılında Acun Ilıcalı’nın dijital yayın platformu Exxen’de başlayan Gibi, kısa sürede kendisine geniş bir izleyici kitlesi edindi. Yapımın yeni sezonu uzun zamandır merakla bekleniyordu. Yerli absürt durum komedisi türünün önde gelen örneklerinden olan Gibi, film ve TV veritabanı platformu IMDb’de 9,0/10’luk puanıyla da öne çıkıyor.

Senaristliğini Aziz Kedi (Cinayet Süsü, Ölümlü Dünya) ile Feyyaz Yiğit’in (Cinayet Süsü, Ölümlü Dünya) üstlendiği yapımda bugüne dek toplam
42 bölüm yayınlandı. Dizinin önceki sezonunda yönetmen koltuğunda ise Barış Yöş (Kiralık Aşk, Vuslat, Adını Feriha Koydum) oturmuştu.  ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.