ABB

Gezeravcı’dan Dönüş Mesajı Geldi

GÜNDEM 04.02.2024 - 23:25, Güncelleme: 04.02.2024 - 23:28
 

Gezeravcı’dan Dönüş Mesajı Geldi

Astronot Alper Gezeravcı sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla dönüş mesajı verdi.
SPACEX, olumsuz hava koşulları nedeniyle Alper Gezeravcı ve beraberindeki astronotların dünyaya dönüşü bir kez daha ertelendiğini duyurdu. Astronot Alper Gezeravcı da sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla dönüş mesajı verdi. Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı sosyal medya hesabından dönüş mesajı paylaştı. Gezeravcı, mesajına "Araladığımız yeni dünyanın penceresinden selamlar!" ifadeleriyle başladı. ( Tarafsız )
Astronot Alper Gezeravcı sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla dönüş mesajı verdi.

SPACEX, olumsuz hava koşulları nedeniyle Alper Gezeravcı ve beraberindeki astronotların dünyaya dönüşü bir kez daha ertelendiğini duyurdu.

Astronot Alper Gezeravcı da sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla dönüş mesajı verdi.

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı sosyal medya hesabından dönüş mesajı paylaştı. Gezeravcı, mesajına "Araladığımız yeni dünyanın penceresinden selamlar!" ifadeleriyle başladı. ( Tarafsız )

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.