ABB

Filenin Sultanları'ndan Galibiyet Üstüne Galibiyet

SPOR 20.09.2023 - 09:44, Güncelleme: 20.09.2023 - 09:44
 

Filenin Sultanları'ndan Galibiyet Üstüne Galibiyet

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Japonya'da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu dördüncü maçında Arjantin'i 3-1 yenerek 4'te 4 yaptı. Milliler bu skorla üst üste 19'uncu galibiyetine ulaştı.
Tarafsız Haber - Japonya 'da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu dördüncü maçında Arjantin ile karşılaşan Filenin Sultanları, parkeden 3-1 galip ayrıldı. Elemelerdeki dördüncü maçını da kazanan Ay-yıldızlılar, grupta liderliğini sürdürdü. Milliler elemelerde sırasıyla Porto Riko ve Bulgaristan'ı 3-0, Peru ve Arjantin'i ise 3 - 1'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Üst üste 19'uncu galibiyet   Filenin Sultanları , Arjantin zaferiyle birlikte üst üste 19'uncu galibiyetini aldı. Milletler Ligi ve Avrupa şampiyonluğunda üst üste galibiyetler alan Ay-yıldızlılar, Arjantin'i de 3-1'le geçerek yenilmezlik serisini 19'a çıkardı. Karşılaşma sonrası konuşan Cansu Özbay , "Bugün takım olarak çok iyi oynadık. İkinci sette biraz düşüş yaşadık 3'üncü ve 4'üncü sette toparlanıp galibiyete uzandık" dedi. Ay-yıldızlılar, gruptaki beşinci maçını bir günlük aranın ardından 22 Eylül Cuma günü TSİ 10.00'da Brezilya ile oynayacak. Olimpiyat Elemeleri’nde gruplarını ilk 2 sırada bitiren takımlar, Paris 2024 biletini alacak ve ev sahibi Fransa ile birlikte olimpiyatlara katılan 7 takım belli olmuş olacak. Geriye kalan 5 kota için ise 2024 Milletler Ligi’nde oynanacak ilk üç haftanın ardından oluşan dünya sıralamasında kıtalarından olimpiyat kotası almamış en iyi 5 ülke, Paris 2024 kotasını alacak. SALON: Yoyogi National HAKEMLER: Vladimir Simonovic (SUI), Agnieszka Michlic (POL) TÜRKİYE: Ebrar, Zehra, Vargas, Hande, Eda, Cansu, Gizem (L) (Ayça, Elif) ARJANTİN: Nizetich, Farriol, Cugno, Simian, Rodriguez, Mayer, Rizzo (L), Pelozo (L) (Graff, Mercado, Salinas, Vera) SETLER: 25-16, 22-25, 25-15, 25-15 SÜRE: 1 saat 42 dakika
A Milli Kadın Voleybol Takımı, Japonya'da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu dördüncü maçında Arjantin'i 3-1 yenerek 4'te 4 yaptı. Milliler bu skorla üst üste 19'uncu galibiyetine ulaştı.

Tarafsız Haber - Japonya 'da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu dördüncü maçında Arjantin ile karşılaşan Filenin Sultanları, parkeden 3-1 galip ayrıldı. Elemelerdeki dördüncü maçını da kazanan Ay-yıldızlılar, grupta liderliğini sürdürdü. Milliler elemelerde sırasıyla Porto Riko ve Bulgaristan'ı 3-0, Peru ve Arjantin'i ise 3 - 1'lik skorla mağlup etmeyi başardı.


Üst üste 19'uncu galibiyet  

Filenin Sultanları , Arjantin zaferiyle birlikte üst üste 19'uncu galibiyetini aldı. Milletler Ligi ve Avrupa şampiyonluğunda üst üste galibiyetler alan Ay-yıldızlılar, Arjantin'i de 3-1'le geçerek yenilmezlik serisini 19'a çıkardı.

Karşılaşma sonrası konuşan Cansu Özbay , "Bugün takım olarak çok iyi oynadık. İkinci sette biraz düşüş yaşadık 3'üncü ve 4'üncü sette toparlanıp galibiyete uzandık" dedi.

Ay-yıldızlılar, gruptaki beşinci maçını bir günlük aranın ardından 22 Eylül Cuma günü TSİ 10.00'da Brezilya ile oynayacak.

Olimpiyat Elemeleri’nde gruplarını ilk 2 sırada bitiren takımlar, Paris 2024 biletini alacak ve ev sahibi Fransa ile birlikte olimpiyatlara katılan 7 takım belli olmuş olacak. Geriye kalan 5 kota için ise 2024 Milletler Ligi’nde oynanacak ilk üç haftanın ardından oluşan dünya sıralamasında kıtalarından olimpiyat kotası almamış en iyi 5 ülke, Paris 2024 kotasını alacak.

SALON: Yoyogi National

HAKEMLER: Vladimir Simonovic (SUI), Agnieszka Michlic (POL)

TÜRKİYE: Ebrar, Zehra, Vargas, Hande, Eda, Cansu, Gizem (L) (Ayça, Elif)

ARJANTİN: Nizetich, Farriol, Cugno, Simian, Rodriguez, Mayer, Rizzo (L), Pelozo (L) (Graff, Mercado, Salinas, Vera)

SETLER: 25-16, 22-25, 25-15, 25-15

SÜRE: 1 saat 42 dakika

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.