ABB

Fethi Yaşar, Ankaragücü ve Gençlerbirliği’ni ziyaret etti

ANKARA 25.03.2024 - 11:42, Güncelleme: 25.03.2024 - 11:42
 

Fethi Yaşar, Ankaragücü ve Gençlerbirliği’ni ziyaret etti

Fethi Yaşar ve beraberindeki heyet ile birlikte başkentin iki köklü kulübü olan Ankaragücü ve Gençlerbirliği Spor Kulübü’nü ziyaret etti.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar  başkentin iki köklü kulübü olan Ankaragücü ve Gençlerbirliği Spor Kulübü’nü ziyaret etti. İlk olarak Ankaragücü Beştepe Spor Kompleksi’ni ziyaret ederek yeni göreve gelen Başkan İsmail Mert Fırat’a hayırlı olsun dileklerini ileten Yaşar’ın sonraki durağı bu ay başkanlık koltuğuna oturan Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur oldu. ( Ankara Haber )   Başkent’imizin iki değerine de desteğimiz devam edecek Belediye Başkan Yardımcıları Erhan Aras ve Yaşar Neslihanoğlu nun da katıldığı ziyaretlerde her iki kulüp başkanına da yeni görevlerinde başarılar dileyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar,“Ankaragücü ve Gençlerbirliği, başkentin kültürünü gelecek kuşaklara aktaran ve şehrin birlik ve beraberliğine katkı sunan iki güzide spor kulübümüz. Şehrimizin en önemli değerlerinden olan spor kulüplerimize sahip çıkmak hepimizin görevidir. Yenimahalle Belediyesi olarak bugüne kadar şehrimizin kültürünü yansıtan ve çocuklarımıza spor sevgisini aşılayan kulüplerimize elimizden gelen tüm desteği verdik ve bundan sonrada gönüllere kazınan bu iki değerimize tüm gücümüzle destek olmayı sürdüreceğiz” dedi. Kulüp Başkanlarından Başkan Yaşar’a formalı teşekkür Kulüp Başkanları da yönetimleri, sporcuları ve taraftarları adına Başkan Fethi Yaşar’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek takım forması hediye etti.  ( Tarafsız ) 
Fethi Yaşar ve beraberindeki heyet ile birlikte başkentin iki köklü kulübü olan Ankaragücü ve Gençlerbirliği Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar  başkentin iki köklü kulübü olan Ankaragücü ve Gençlerbirliği Spor Kulübü’nü ziyaret etti. İlk olarak Ankaragücü Beştepe Spor Kompleksi’ni ziyaret ederek yeni göreve gelen Başkan İsmail Mert Fırat’a hayırlı olsun dileklerini ileten Yaşar’ın sonraki durağı bu ay başkanlık koltuğuna oturan Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur oldu. ( Ankara Haber )

 

Başkent’imizin iki değerine de desteğimiz devam edecek

Belediye Başkan Yardımcıları Erhan Aras ve Yaşar Neslihanoğlu nun da katıldığı ziyaretlerde her iki kulüp başkanına da yeni görevlerinde başarılar dileyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar,“ Ankaragücü ve Gençlerbirliği, başkentin kültürünü gelecek kuşaklara aktaran ve şehrin birlik ve beraberliğine katkı sunan iki güzide spor kulübümüz. Şehrimizin en önemli değerlerinden olan spor kulüplerimize sahip çıkmak hepimizin görevidir. Yenimahalle Belediyesi olarak bugüne kadar şehrimizin kültürünü yansıtan ve çocuklarımıza spor sevgisini aşılayan kulüplerimize elimizden gelen tüm desteği verdik ve bundan sonrada gönüllere kazınan bu iki değerimize tüm gücümüzle destek olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Kulüp Başkanlarından Başkan Yaşar’a formalı teşekkür

Kulüp Başkanları da yönetimleri, sporcuları ve taraftarları adına Başkan Fethi Yaşar’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek takım forması hediye etti. 

( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.