ABB

Federasyon Başkanı Duyurdu: Avrupa Şampiyonası Türkiye'de Düzenlenecek

SPOR 26.09.2023 - 14:19, Güncelleme: 26.09.2023 - 14:19
 

Federasyon Başkanı Duyurdu: Avrupa Şampiyonası Türkiye'de Düzenlenecek

Mehmet Akif Üstündağ, 2026 Voleybol Avrupa Şampiyonası'nın Türkiye'de yapılacağını açıkladı.
Tarafsız Haber - Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ , 2026 Voleybol Avrupa Şampiyonası 'nın Türkiye'de yapılacağını duyurdu. Üstündağ, yaptığı açıklamada, "Müjdeyi vereyim, 2026 Avrupa Şampiyonası'nın ev sahipliği bizde. Ortak bir ev sahipliği olacak ancak ağırlık bizim, final aşamaları da bizde olacak. 2027 için de görüşmelerimiz sürüyor" diye konuştu. Filenin Sultanları şampiyon olmuştu  Bu yaz Belçika, İtalya, Estonya ve Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nı Filenin Sultanları kazanmıştı.
Mehmet Akif Üstündağ, 2026 Voleybol Avrupa Şampiyonası'nın Türkiye'de yapılacağını açıkladı.

Tarafsız Haber - Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ , 2026 Voleybol Avrupa Şampiyonası 'nın Türkiye'de yapılacağını duyurdu.

Üstündağ, yaptığı açıklamada, "Müjdeyi vereyim, 2026 Avrupa Şampiyonası'nın ev sahipliği bizde. Ortak bir ev sahipliği olacak ancak ağırlık bizim, final aşamaları da bizde olacak. 2027 için de görüşmelerimiz sürüyor" diye konuştu.

Filenin Sultanları şampiyon olmuştu 

Bu yaz Belçika, İtalya, Estonya ve Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nı Filenin Sultanları kazanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.