ABB

En Yaşlı Milli Futbolcu Hayatını Kaybetti

SPOR 30.09.2023 - 14:18, Güncelleme: 30.09.2023 - 14:18
 

En Yaşlı Milli Futbolcu Hayatını Kaybetti

A Milli Futbol Takımı'nın hayatta olan en yaşlı futbolcusu Galip Haktanır, 102 yaşında hayatını kaybetti. TFF, "Kör Galip" lakaplı Galip Haktanır için başsağlığı mesajı yayımladı.
Tarafsız Haber - A Milli Futbol Takımı ’nın eski futbolcusu ve “ Kör Galip ” lakaplı Galip Haktanır , vefat etti. Türkiye Futbol Federasyonu ’nun internet sitesinde yer alan başsağlığı mesajında, “Türk futbolunun değerli isimlerinden, A Milli Takımımızın hayatta olan en yaşlı futbolcusu, ‘Kör Galip’ lakaplı Galip Haktanır ’ın 102 yaşında vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. 5’i A Milli Takım, 1’i de B Milli Takım olmak üzere toplam 6 müsabakada ay-yıldızlı formamızı terleten Galip Haktanır, kulüp kariyerinde ise 16 sezon boyunca Vefaspor forması giymişti. Merhum Galip Haktanır’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve başta Vefaspor olmak üzere tüm spor camiasına başsağlığı dileriz.” ifadeleri yer aldı.
A Milli Futbol Takımı'nın hayatta olan en yaşlı futbolcusu Galip Haktanır, 102 yaşında hayatını kaybetti. TFF, "Kör Galip" lakaplı Galip Haktanır için başsağlığı mesajı yayımladı.

Tarafsız Haber - A Milli Futbol Takımı ’nın eski futbolcusu ve “ Kör Galip ” lakaplı Galip Haktanır , vefat etti.

Türkiye Futbol Federasyonu ’nun internet sitesinde yer alan başsağlığı mesajında, “Türk futbolunun değerli isimlerinden, A Milli Takımımızın hayatta olan en yaşlı futbolcusu, ‘Kör Galip’ lakaplı Galip Haktanır ’ın 102 yaşında vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. 5’i A Milli Takım, 1’i de B Milli Takım olmak üzere toplam 6 müsabakada ay-yıldızlı formamızı terleten Galip Haktanır, kulüp kariyerinde ise 16 sezon boyunca Vefaspor forması giymişti. Merhum Galip Haktanır’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve başta Vefaspor olmak üzere tüm spor camiasına başsağlığı dileriz.” ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.