ABB

Dilan Polat'a tepkiler çığ gibi büyüdü

MAGAZİN 21.06.2023 - 11:19, Güncelleme: 21.06.2023 - 11:19
 

Dilan Polat'a tepkiler çığ gibi büyüdü

Güzellik merkezi sahibi Dilan Polat, Dubai'de çektiği videoda saçlarını topuz yaptırıp etrafını 100 dolarla kaplatarak tepki çekti. Takipçileri, Polat'ın görgüsüz olduğunu belirterek tepkilerini dile getirdi.
Eşinin güllerle yaptığı sürprizlerle sık sık adından söz ettiren güzellik merkezi sahibi ve fenomen Dilan Polat, bir şube açmak için Dubai'ye gitti. Harcamaları ve abartılı tarzıyla gündemden düşmeye Polat, bu sefer de saçına dolar taktırdığı bir saç modeli yaparak tepkilerin hedefi oldu. SAÇINA DOLAR TAKTIRIP GEZDİ Tarafsız Haber - Günlerdir 5,7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından Dubai'de çektirdiği kareleri ve videoları yayınlayan Dilan Polat, son hamlesiyle tepki çekti. Daha önce harcamalarıyla konuşulan Polat, bu sefer dikkat çekmek için saçlarını topuz yaptırıp etrafını 100 dolarla kaplattı. O anları Instagram hesabından yayınlayan ünlü isim "Aşkım anlamıyor musun kafamı kaşıyacak zamanım yok" notunu yazdı. TAKİPÇİLERİNİ KIZDIRDI Polat'ın videosu kısa sürede takipçilerinin tepkisini çekerek gündem oldu. Ünlü ismin görgüsüz olduğunu belirten birçok kullanıcı " Türkiye'de bu kadar fakir varken bunları paylaşmak ne kadar doğru?" ve "Keşke parayla kaliteyi de satın alabilseniz" yorumunu yaptı. Gelen eleştirilere cevap veren Dilan Polat, "Keşke bu yorumları yazanlar benim kalbim gibi kalbe sahip olsa da hiç ihtiyaç sahibi insan kalmaz" dedi. İşte Dilan Polat için yapılan bazı yorumlar...  
Güzellik merkezi sahibi Dilan Polat, Dubai'de çektiği videoda saçlarını topuz yaptırıp etrafını 100 dolarla kaplatarak tepki çekti. Takipçileri, Polat'ın görgüsüz olduğunu belirterek tepkilerini dile getirdi.

Eşinin güllerle yaptığı sürprizlerle sık sık adından söz ettiren güzellik merkezi sahibi ve fenomen Dilan Polat, bir şube açmak için Dubai'ye gitti. Harcamaları ve abartılı tarzıyla gündemden düşmeye Polat, bu sefer de saçına dolar taktırdığı bir saç modeli yaparak tepkilerin hedefi oldu.

SAÇINA DOLAR TAKTIRIP GEZDİ

Tarafsız Haber - Günlerdir 5,7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından Dubai'de çektirdiği kareleri ve videoları yayınlayan Dilan Polat, son hamlesiyle tepki çekti. Daha önce harcamalarıyla konuşulan Polat, bu sefer dikkat çekmek için saçlarını topuz yaptırıp etrafını 100 dolarla kaplattı. O anları Instagram hesabından yayınlayan ünlü isim "Aşkım anlamıyor musun kafamı kaşıyacak zamanım yok" notunu yazdı.

TAKİPÇİLERİNİ KIZDIRDI

Polat'ın videosu kısa sürede takipçilerinin tepkisini çekerek gündem oldu. Ünlü ismin görgüsüz olduğunu belirten birçok kullanıcı " Türkiye'de bu kadar fakir varken bunları paylaşmak ne kadar doğru?" ve "Keşke parayla kaliteyi de satın alabilseniz" yorumunu yaptı.

Gelen eleştirilere cevap veren Dilan Polat, "Keşke bu yorumları yazanlar benim kalbim gibi kalbe sahip olsa da hiç ihtiyaç sahibi insan kalmaz" dedi.

İşte Dilan Polat için yapılan bazı yorumlar...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.