ABB

CZN Burak Babasıyla Davalık Oldu

MAGAZİN 19.07.2023 - 12:03, Güncelleme: 19.07.2023 - 12:03
 

CZN Burak Babasıyla Davalık Oldu

Sosyal medya fenomeni CZN Burak, dolandırıldığını belirterek babası hakkında suç duyurusunda bulundu.
CZN Burak adıyla tanınan Burak Özdemir ortağı olan babasıyla ters düştüğü belirtildi. CZN Burak’ın, daha önce bir davada aylık kazancını 30 bin TL olarak açıklamıştı. CZN Burak, deprem bölgesine yardım yapmaya çalışınca babasıyla arası açıldı. CZN Burak'ın babasının yardımları engellemek istediği iddia edildi. Bunun üzerine babasıyla iş alanında yollarını ayıran CZN Burak, babası tarafından isim haklarının satıldığını öğrenince mahkeme yolunu tuttu. Davanın ilk duruşması Çağlayan Adliyesi'nde Eylül ayında görülecek. Tarafsız Haber - 
Sosyal medya fenomeni CZN Burak, dolandırıldığını belirterek babası hakkında suç duyurusunda bulundu.

CZN Burak adıyla tanınan Burak Özdemir ortağı olan babasıyla ters düştüğü belirtildi. CZN Burak’ın, daha önce bir davada aylık kazancını 30 bin TL olarak açıklamıştı.

CZN Burak, deprem bölgesine yardım yapmaya çalışınca babasıyla arası açıldı. CZN Burak'ın babasının yardımları engellemek istediği iddia edildi. Bunun üzerine babasıyla iş alanında yollarını ayıran CZN Burak, babası tarafından isim haklarının satıldığını öğrenince mahkeme yolunu tuttu. Davanın ilk duruşması Çağlayan Adliyesi'nde Eylül ayında görülecek.

Tarafsız Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.