ABB

Bomba iddia: Kelime Oyunu'ndan Ali İhsan Varol Ayrıldı! Yeni Sunucu Bakın Kim Oldu

MAGAZİN 15.08.2023 - 12:06, Güncelleme: 15.08.2023 - 12:06
 

Bomba iddia: Kelime Oyunu'ndan Ali İhsan Varol Ayrıldı! Yeni Sunucu Bakın Kim Oldu

2009 yılından bu yana ekrana gelen sevilen yarışma programı Kelime Oyunu'nun sunuculuğunu üstlenen Ali İhsan Varol’un programdan ayrıldığı iddiası sosyal medyayı karıştırdı. Ali İhsan Varol'un yerine bakın hangi ismin geleceği iddia edildi.
Ekranların uzun soluklu yarışması Kelime Oyunu'nun sunuculuğunu Ali İhsan Varol üstleniyor. 14 sezondur ilgiyle izlenen yarışmanın sunucusu olan Varol'un programdan ayrıldığı iddiası gündem oldu. Kanal 1, Bloomberg HT, Show TV, Fox TV'nin ardından en son yayın hayatına Teve2’de devam eden Kelime Oyunu hafta içi ekrana geliyor. Sevilen programın sunuculuğunu üstlenen Ali İhsan Varol'un yarışmadan ayrılacağı yerine ise ünlü isim İbrahim Selim'in getirileceği iddia edildi. Tarafsız Haber - Bu haberin üzerine sosyal medyada "Kelime Oyunu'nun tek sunucusu Ali İhsan Varol'dur", "Gerçekten niye ya", "İbrahim Selim'i seviyorum ama Ali İhsan Varol gitmesin" yorumları yapıldı. ALİ İHSAN VAROL KİMDİR? Ali İhsan Varol, 28 Haziran 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Lise mezuniyetinin ardından Ankara Üniversitesi'nde eğitimini sürdüren Varol, sırasıyla; Astronomi ve Uzay Bilimleri, Tarih ve Kamu Yönetimi Bölümlerinde okudu. Ancak bu bölümlerin hiçbirisini bitirmedi. Üniversite eğitimini bıraktıktan sonra, yaklaşık 1 buçuk sene Bodrum'da araba kiralama işiyle uğraştı. İş hayatına turizm ile devam eden Varol, prodüksiyon asistanı olarak televizyon sektörüne giriş yaptı. Bu işini dört sene sürdürdükten sonra metin yazarlığına başladı. Ülke genelinde tanınmasını sağlayan projesi ise, sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği 'Kelime Oyunu' isimli yarışma programıdır. İlk defa 1998 senesinde 'Çarli' isimli dizide oyunculuk deneyimi yaşayan Varol, aynı zamanda Çarli'nin bakıcılığını üstlendi. Aynı kanalda, 2013 senesinde 'Kardeş Payı' dizisiyle kariyerini sürdüren Varol, daha sonra dizinin senaryo ekibine dahil oldu.
2009 yılından bu yana ekrana gelen sevilen yarışma programı Kelime Oyunu'nun sunuculuğunu üstlenen Ali İhsan Varol’un programdan ayrıldığı iddiası sosyal medyayı karıştırdı. Ali İhsan Varol'un yerine bakın hangi ismin geleceği iddia edildi.

Ekranların uzun soluklu yarışması Kelime Oyunu'nun sunuculuğunu Ali İhsan Varol üstleniyor. 14 sezondur ilgiyle izlenen yarışmanın sunucusu olan Varol'un programdan ayrıldığı iddiası gündem oldu.

Kanal 1, Bloomberg HT, Show TV, Fox TV'nin ardından en son yayın hayatına Teve2’de devam eden Kelime Oyunu hafta içi ekrana geliyor.

Sevilen programın sunuculuğunu üstlenen Ali İhsan Varol'un yarışmadan ayrılacağı yerine ise ünlü isim İbrahim Selim'in getirileceği iddia edildi.

Tarafsız Haber - Bu haberin üzerine sosyal medyada "Kelime Oyunu'nun tek sunucusu Ali İhsan Varol'dur", "Gerçekten niye ya", "İbrahim Selim'i seviyorum ama Ali İhsan Varol gitmesin" yorumları yapıldı.

ALİ İHSAN VAROL KİMDİR?


Ali İhsan Varol, 28 Haziran 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

Lise mezuniyetinin ardından Ankara Üniversitesi'nde eğitimini sürdüren Varol, sırasıyla; Astronomi ve Uzay Bilimleri, Tarih ve Kamu Yönetimi Bölümlerinde okudu. Ancak bu bölümlerin hiçbirisini bitirmedi.

Üniversite eğitimini bıraktıktan sonra, yaklaşık 1 buçuk sene Bodrum'da araba kiralama işiyle uğraştı.

İş hayatına turizm ile devam eden Varol, prodüksiyon asistanı olarak televizyon sektörüne giriş yaptı. Bu işini dört sene sürdürdükten sonra metin yazarlığına başladı.

Ülke genelinde tanınmasını sağlayan projesi ise, sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği 'Kelime Oyunu' isimli yarışma programıdır.

İlk defa 1998 senesinde 'Çarli' isimli dizide oyunculuk deneyimi yaşayan Varol, aynı zamanda Çarli'nin bakıcılığını üstlendi.

Aynı kanalda, 2013 senesinde 'Kardeş Payı' dizisiyle kariyerini sürdüren Varol, daha sonra dizinin senaryo ekibine dahil oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.