ABB

Başkan Pekyatırmacı vatandaşla buluştu

GÜNDEM 12.02.2024 - 15:34, Güncelleme: 12.02.2024 - 17:20
 

Başkan Pekyatırmacı vatandaşla buluştu

Başkan Pekyatırmacı vatandaşla buluştu
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırcı, 31 Mart yerel seçimleri çerçevesinde hafta sonu Selçuklu'nun farklı yerlerindeki alışveriş merkezlerinde vatandaşlar ve esnafla buluştu.   Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırcı, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde ilçenin farklı yerlerinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Pekyatırcı, Selçuklu Alışveriş Merkezi işyerlerini ziyaret ederek mağaza çalışanları ve vatandaşlarla sohbet etti. Özellikle çocuklarla ilgilenen Belediye Başkanı Pekyatırcı, vatandaşlara karanfil dağıttı.   BAŞKAN PEKYATIRMACI: “HEMŞEHRİLERİMİZLE BİR ARADA OLMAK İÇİN HER FIRSATI DEĞERLENDİRİYORUZ” Hafta sonu bereketinin vatandaş buluşmalarıyla daha da arttığını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “5 yıl boyunca şehre değer katacak hizmetleri kazandırdığımız Selçuklumuzda hemşehrilerimizle güzel gönül köprüleri kurduk ve hemen her fırsatta ilçe sakinlerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bu dönemde ortak akıl ve gönül belediyeciliği anlayışı ile ilçemize eğitimden, sağlığa, spordan altyapıya kadar hemen her alanda güzel hizmetler kazandırdık. Amacımız yeni dönemde de hemşehrilerimizden aldığımız güç ve destek ile Türkiye’ye ve dünyaya örnek belediyecilik hizmetlerini hayata geçirmek. Selçuklumuz için Konyamız için hayallerimiz var. Bu hayalleri inşallah hep birlikte gerçekleştireceğiz.  Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın ve bu güzel projeleri hayata geçirmeyi nasip etsin” dedi.   Ziyaretlerde Başkan Pekyatırmacı’ya AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Asım Ceyhan, AK Parti Selçuklu İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.
Başkan Pekyatırmacı vatandaşla buluştu

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırcı, 31 Mart yerel seçimleri çerçevesinde hafta sonu Selçuklu'nun farklı yerlerindeki alışveriş merkezlerinde vatandaşlar ve esnafla buluştu.  


Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırcı, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde ilçenin farklı yerlerinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Pekyatırcı, Selçuklu Alışveriş Merkezi işyerlerini ziyaret ederek mağaza çalışanları ve vatandaşlarla sohbet etti. Özellikle çocuklarla ilgilenen Belediye Başkanı Pekyatırcı, vatandaşlara karanfil dağıttı.

 

BAŞKAN PEKYATIRMACI: “HEMŞEHRİLERİMİZLE BİR ARADA OLMAK İÇİN HER FIRSATI DEĞERLENDİRİYORUZ”

Hafta sonu bereketinin vatandaş buluşmalarıyla daha da arttığını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “5 yıl boyunca şehre değer katacak hizmetleri kazandırdığımız Selçuklumuzda hemşehrilerimizle güzel gönül köprüleri kurduk ve hemen her fırsatta ilçe sakinlerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bu dönemde ortak akıl ve gönül belediyeciliği anlayışı ile ilçemize eğitimden, sağlığa, spordan altyapıya kadar hemen her alanda güzel hizmetler kazandırdık. Amacımız yeni dönemde de hemşehrilerimizden aldığımız güç ve destek ile Türkiye’ye ve dünyaya örnek belediyecilik hizmetlerini hayata geçirmek. Selçuklumuz için Konyamız için hayallerimiz var. Bu hayalleri inşallah hep birlikte gerçekleştireceğiz.  Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın ve bu güzel projeleri hayata geçirmeyi nasip etsin” dedi.

 

Ziyaretlerde Başkan Pekyatırmacı’ya AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Asım Ceyhan, AK Parti Selçuklu İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.