ABB

Antalyaspor Sergen Yalçına Kavuştu

SPOR (Web Sitesi) - Web Sitesi | 02.01.2024 - 14:55, Güncelleme: 02.01.2024 - 14:55
 

Antalyaspor Sergen Yalçına Kavuştu

Antalyaspor daha önce prensip anlaşmasına vardığı Sergen Yalçın, şehre ulaştı. 51 yaşındaki teknik adam havalimanında çiçeklerle karşılandı.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Bitexen Antalyaspor un anlaştığı teknik direktör Sergen Yalçın  Antalya'ya geldi. Sergen Yalçın  Antalya Havalimanı'nda kulüp başkanı Sinan Boztepe, Başkan Vekili Alkan Evren ile bir grup taraftar karşıladı. Spor Haber - Yalçın'a çiçek veren bir taraftar, "Hayırlı olsun. Sizinle Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz." dedi. Sergen Yalçın da "İnşallah. Teşekkür ederim." yanıtını verdi. Sergen Yalçın ardından kulübün Döşemealtı ilçesindeki Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'ni gezdi.
Antalyaspor daha önce prensip anlaşmasına vardığı Sergen Yalçın, şehre ulaştı. 51 yaşındaki teknik adam havalimanında çiçeklerle karşılandı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Bitexen Antalyaspor un anlaştığı teknik direktör Sergen Yalçın  Antalya'ya geldi. Sergen Yalçın  Antalya Havalimanı'nda kulüp başkanı Sinan Boztepe, Başkan Vekili Alkan Evren ile bir grup taraftar karşıladı.

Spor Haber - Yalçın'a çiçek veren bir taraftar, "Hayırlı olsun. Sizinle Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz." dedi. Sergen Yalçın da "İnşallah. Teşekkür ederim." yanıtını verdi.

Sergen Yalçın ardından kulübün Döşemealtı ilçesindeki Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'ni gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.