Sis ve Kuvvetli Rüzgar Uyarısı!

Bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan verilere göre Ankara'da kuvvetli fırtına beklendiği ifade edildi.
 

Yapılan açıklamalara göre özellikle de gece saatlerinde Ankara'da pus ve yer yer sisin yaşanacağı, sabah saatlerinden sonra ise Ankara'nın güneyinde kuvvetli fırtınanın hakim olacağı belirtildi. Bu çerçevede valilik sosyal medya hesabından Ankaralı vatandaşlar için son dakika açıklamalarında bulundu. ( Ankara Haber ) 

ANKARA VALİLİĞİ TARAFINDAN SON DAKİKA UYARI VERİLDİ!

İl genelinde beklenen fırtına hakkında Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklama şu şekilde verildi; "Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre; ilimiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı geçeceği, gece saatlerinde ise pus, yer yer sis hadisesi tahmin edilmektedir. Sabah saatlerinden sonra Ankara'nın güney kesimlerinde (Polatlı, Gölbaşı, Haymana, Bala, Şereflikoçhisar, Evren) güneyli yönlerden kuvvetli rüzgar (40-60 km/saat) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."