Sercan Yılmaz CHP Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Adayılığını Duyurdu

CHP Ankara'da sular kaynıyor 
21 Eylül'de gerçekleşecek olan CHP Ankara il Gençlik Kolları Başkanlık seçim için 3 adaylı gözüküyordu ama en ön plana çıkan önceki dönem Sincan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sercan Yılmaz olduğu belediye personeli olmadığı ve değişimci olduğu için genel merkez de sıcak bakıyor.

Ankara Haber - CHP nin son tüzük kurultayın da belediye çalışanların başkanlık yapamayacağı bi tedbir olarak tüzük madde koyuldu bu sebeple adaylar için de tek belediye de çalışmayan. isim Sincan önceki dönem gençlik kolları başkanı Sercan yılmaz 'a çoğu yöneticinin hayırlı olsun Tebrikler aldığı diğer adaylar da genel merkez den eli boş döndüğü kulisler de konuşulmaktadır. 

Ankara’nın bir çok ilçesinden destek alan Sercan Yılmaz ; 1994 Ankara Çankaya doğumludur. Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümünden sonra 2017 yılında kendine ait bir reklam ajansı açarak çalışmaya başlamıştır. 2014 yılından beri Partinin her kademesinde görev yapan Yılmaz, Sincan İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, 2 Dönem Ana Kademe İlçe Başkan Yardımcılığı, Ankara İl Delegeliği gibi bir çok görevde yer aldı.