ABB'nin 'Gezici Etkinlik Aracı' ilçe ilçe dolaşıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi ( ABB ) nin organize ettiği etkinlikler Beypazarı, Ayaş, Haymana, Nallıhan ve Polatlı gibi ilçelerde düzenlenirken, son olarak Mamak Eserkent Lojmanları Parkı’nda depremden etkilenen çocuklar için atölye çalışmaları, yarışmalar, sahne gösterileri ve bubble show gösterileri gerçekleştirildi.

Ankara Haber - Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığından Sosyolog Begül Demir, “Yaz aylarında çocuk etkinlik aracı ile ilçelerde çocuklara yönelik kültür ve sanat etkinlikleri düzenliyoruz. Beypazarı, Ayaş, Polatlı, Kalecik, Haymana ve Nallıhan’da çocuklarımız için etkinlikler düzenledik. İlerleyen günlerde de Çubuk ve Kahramankazan’da yine çocuklarımıza yönelik kültür sanat etkinlikleri düzenleyeceğiz. Gezici etkinlik aracımızda çocuklara yönelik sahne showları, spor etkinlikleri, parkurlar, yüz boyama etkinlikleri ve bubble perisi ile sihirbaz gösterisi düzenliyoruz.” dedi. 

ETKİNLİK ARACI YÜZLERCE ÇOCUĞU BULUŞTURUYOR

Gezici Etkinlik Aracı; 13 Ağustos’ta Kahramankazan ve 15 Ağustos’ta Çubuk’ta çocukları renkli etkinliklerle buluşturacak. Program kapsamında, heyecanlı yarışmalar, atölye çalışmaları, eğlenceli sahne gösterileri, balon gösterisi ve yüz boyama etkinlikleri gerçekleştirilecek. Bu etkinliklerle yüzlerce çocuk unutulmaz bir yaz tatili geçirecek. ( Tarafsız )