Erhan Aras Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan Adayı

Ankara’nın en büyük ilçelerinden olan Yenimahalle’den Türkiye Hentbol Federasyonu ( THF )  başkanlığına uzanan yolculuğa ilk adım atıldı. Yenimahalle Belediye Başkan yardımcısı Erhan Aras Türkiye Hentbol Federasyon Başkan Adaylığını açıkladı. 

Spor Haberleri - Uzun yıllardır belediye başkan yardımcılığı görevini yürüten Erhan Aras 'a bağlı olan Yenimahalle Belesiyesi Spor kulübü hentbol’da başarıları ile adını Türkiye’ye duyurdu.


Erhan Aras 2016-2021 yılları arasında Hentbol federasyonu yönetiminde başkan yardımcılığı görevini yürüttü. Adını başarıları ve çalışkanlığı ile duyuran Erhan Aras Türkiye Hentbol Federasyon Başkanlığını kazanmaya yakın olduğu ve Türkiye’de hentbol dalında büyük başarılara imza atmasına da kesin gözle bakılıyor. Erhan ARAS’ı destekleyen ve seven büyük bir kitlenin olduğu bilinirken ARAS’ın Türkiye’de hentbolu daha dinamik, daha ileri bir seviyeye taşıyacağı görülüyor. 

Yenimahalle Belediyesi adına sorumluluğunu üstlenerek görev aldığı, 2011 yılından beri Hentbol branşında mücadele eden ; 

Yenimahalle Belediyespor kulübü Hentbol Takımı

* 2014 yılında Süper kupa şampiyonluğu,

* 2015 Türkiye Şampiyonluğu

* 2016 Türkiye Şampiyonluğu ve Türkiye kupası 

* 2023-2024 sezonunda Türkiye 2. ligi

dereceleri elde etmiştir.

 

Bir çok sivil toplum kuruluşunda aktif olan Erhan Aras , Ankara Amatör Spor kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcılığı, Ankara Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyeliği, Aday Erhan Aras mevcut görevlerine aktif olarak devam etmektedir. ( Tarafsız )