ABB

A Milli Kadın Futbol Takımı Gürcistanı 2-0 Mağlup Etti

SPOR (Web Sitesi) - Web Sitesi | 05.12.2023 - 23:52, Güncelleme: 05.12.2023 - 23:55
 

A Milli Kadın Futbol Takımı Gürcistanı 2-0 Mağlup Etti

A Milli Kadın Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 2'nci grupta Mersin'de konuk ettiği Gürcistan'ı 2-0 mağlup etti. Maç ardından açıklamada bulunan Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, Ligi namağlup bitirmekten dolayı gururlu olduklarını söyledi.
Karşılaşmanın ardından A Milli Kadın Futbol Takım Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası ve milli futbolcu Meryem Çal açıklamalarda bulundu. Spor Haberler - Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Necla Güngör Kıragası, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü'nde bu galibiyeti almaktan dolayı ayrıca mutlu olduklarını dile getirdi. "Ligi namağlup bitireceğiz demiştik" Ligi namağlup bitireceklerini daha önce de söylediğini hatırlatan Kıragası, "İlk baştan beri diyoruz. 6'da 6 yapacağız, hiç gol yemeyeceğiz ve namağlup bitireceğiz. Bunları başarmış olmak, hedefe varmış olmak son derece önemliydi. Bugün konfor alanından çıkan bu görmüş olduğunuz koca yürekli kızlar, kendilerini ispat ettikleri sahada aslında ülkeleri için ne kadar önemli, ne kadar kıymetli işlere imza atabileceklerini gösterdiler. O yüzden son derece gururluyum. Çok kolay şeyler değil. Kadın futbolunun tarihi bu kızlarla beraber yazılıyor." dedi. Futbolcu Meryem Çal ise, "Çok mutluyuz. 6'da 6 yaparak C Ligini bitirip, B Ligine çıkma imkanı bulduk. Böyle bir grubun içinde, böyle bir atmosferde güzel bir maç oynadığımız için kendi takımım adına herkese teşekkür ediyorum. Biz gerçekten mutluluğumuzu kelimelere dökemiyoruz. Çok güzel şeyler başardığımızı düşünüyorum. Çok güzel bir aile olduk. Bunların karşılığını da yavaş yavaş alıyoruz. 6'da 6, gol yemeden B Liginde de bu hedeflerimize devam edeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu. ( Tarafsız )  
A Milli Kadın Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 2'nci grupta Mersin'de konuk ettiği Gürcistan'ı 2-0 mağlup etti. Maç ardından açıklamada bulunan Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, Ligi namağlup bitirmekten dolayı gururlu olduklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından A Milli Kadın Futbol Takım Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası ve milli futbolcu Meryem Çal açıklamalarda bulundu.

Spor Haberler - Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Necla Güngör Kıragası, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü'nde bu galibiyeti almaktan dolayı ayrıca mutlu olduklarını dile getirdi.

"Ligi namağlup bitireceğiz demiştik"

Ligi namağlup bitireceklerini daha önce de söylediğini hatırlatan Kıragası, "İlk baştan beri diyoruz. 6'da 6 yapacağız, hiç gol yemeyeceğiz ve namağlup bitireceğiz. Bunları başarmış olmak, hedefe varmış olmak son derece önemliydi. Bugün konfor alanından çıkan bu görmüş olduğunuz koca yürekli kızlar, kendilerini ispat ettikleri sahada aslında ülkeleri için ne kadar önemli, ne kadar kıymetli işlere imza atabileceklerini gösterdiler. O yüzden son derece gururluyum. Çok kolay şeyler değil. Kadın futbolunun tarihi bu kızlarla beraber yazılıyor." dedi.

Futbolcu Meryem Çal ise, "Çok mutluyuz. 6'da 6 yaparak C Ligini bitirip, B Ligine çıkma imkanı bulduk. Böyle bir grubun içinde, böyle bir atmosferde güzel bir maç oynadığımız için kendi takımım adına herkese teşekkür ediyorum. Biz gerçekten mutluluğumuzu kelimelere dökemiyoruz. Çok güzel şeyler başardığımızı düşünüyorum. Çok güzel bir aile olduk. Bunların karşılığını da yavaş yavaş alıyoruz. 6'da 6, gol yemeden B Liginde de bu hedeflerimize devam edeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu. ( Tarafsız )

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.